![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "unut unut geleceği bugünden yaşadığını susun en olmaz yerinde anılar durdur zamanı hayata yeniden başla yeniden başla ne çıkar vur kalbinin hırçınlaşan yerine çıkar aşkını semayı doldursun aşkın parayla satıldığı ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti unut unut geleceği bugünden yaşadığını susun en olmaz yerinde anılar durdur zamanı hayata yeniden başla yeniden başla ne çıkar vur kalbinin hırçınlaşan yerine çıkar aşkını semayı doldursun aşkın parayla satıldığı bu zamanda sen buna aşk sen buna sevmekmi diyorsun oysa ben aşkın parayla satıldığı ve sevenlerin gecelerce neden ağladığını bilmezdim şimdi anlıyorum ki sevmek çılğınca bağlanış aşkın parayla satıldığı bu zamanda MEĞER HEPSİ BOŞ HEPSİ YALANMIŞ CEYLAN Konu Selinamm tarafından (24-01-2008 Saat 11:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti sayın erkişi böyle güzel şiirler okyunca nefes almayın efendimmm |
| | |
| | #43 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti selinam harikasın.......dişe diş..güle gül...şiire şiir ile cevap veren bir kişilik ile karşılaşmak mutlu etti teşekkür ederim......yüreğindeki sözler kadar..anlatmak istediklerin kadar yaşamak ümidi ile yorumlarını esirgemeyen diğer arkadaşlarıma yürekten tşk ederim selinam o zaman şiire şiirle cevp vermek isterim.... yürekten yüreğe akar sözler. hayatın karanlığını.....sevdaya tutkun gönüler. gözlerindeki ışıltı kadar......yaşarsın. yüreğimde bir söz var......oda KALDIĞIM YER.... hani düşleri...hayalleri sorgulardın. son gidişinle beni benden aldın... gideceğin kadar gittin.......SEVDANLA..YÜREĞİNLE... bir umudu,t umu, karlarla kaplı toprağa ekmeyi yeğledin.hayalleri,,düşleri...gerçekleri sordunmu. yaşanmamış aşkı,,sevenden duydunmu................... öyle bir yürek..öyle bir sevda ki bu.... bilinmez oldu...sanki dibi olmayan kuyu... yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #44 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti bir ilk bahar akşamı inerken gökyüzünden yagmur tanecikleri ben yine seni düşünüyorum çıkıp yürümek istiyorum yagan yagmur altında seni sevdigimi haykırmak istiyorum yeryüzüne inen son yagmur damlasına sokak lambalarının altında adını yazmak istiyorum ıslak kaldırımlara sonra vazgeçiyorum alıp götürürler yagmur tanecikleri diye korkuyorum kalbime yazıyorum adını oradan alamayacaklarına inanarak dönüyorum YALNIZLIĞIMA CEYLAN Konu Selinamm tarafından (24-01-2008 Saat 11:41 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti selinam harikasın.......dişe diş..güle gül...şiire şiir ile cevap veren bir kişilik ile karşılaşmak mutlu etti teşekkür ederim......yüreğindeki sözler kadar..anlatmak istediklerin kadar yaşamak ümidi ile yorumlarını esirgemeyen diğer arkadaşlarıma yürekten tşk ederim selinam o zaman şiire şiirle cevp vermek isterim.... yavuz arkadaşım sözlerin beni çok mutlu etti tşk ederim.. |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Gözlere yaş inmesin sabahında Hüznünde boğulmasın sevincin Ağarınca gün sabaha....hasretinle Çekeceğim sigaramın dumanını derinden derine Gün gelecek üşüyeceğiz soğuk bakışlarda Anlamsız sözler olacak Bizi sevgimiz ısıtacak ıslak dudaklarda Son sözümüz bizi sevgimiz kurtaracak bu hayatta yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti sahilde oturmuş sensizliği düşünüyorum hüzün kapladı düşüncelerimde sensizlik sessizlikte yaşıyorum güzel günleri ama bak gidiyorum Sessizçe usuldan usula derine..derinliklere doğru hüzün sarıyor baharı sensizlikte aramak.... biz nasıl geldik bu hale bu akşamın sabahında sabahımda aldığım nefes ciğerlerime işliyor Sessizçe usuldan usula derine..derinliklere doğru emanet almadım gecelerde sensizliği çekip gideceğim sensizliğn olduğu yerden gölge çöksede yalnızsam hesabı kime vereyim uyandır vicdanını yüreğin ile beraber baharsız diyarı sensiz neyleyim Sessizçe usuldan usula derine..derinliklere doğru senszimi gideyim yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:57 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti emanet almadım gecelerden sensizliği çekip gideceğim sensizliğn olduğu yerden gölge çöksede yalnızsam hesabı kime vereyim uyandır vicdanını yüreğin ile beraber baharsız diyarı sensiz neyleyim Sessizçe usuldan usula derine..derinliklere doğru senszimi gideyim. emanet aldığın kalbimdi geceler zaten benim değildiki saatler sensizliği hasret geçerken ben hala seni düşünüyorum ne kadar gitmek istesende derinliklere ben kayboldum sensiziğin hasretinde istesende arık bulamayacaksın beniiii.. CEYLAN Konu Selinamm tarafından (24-01-2008 Saat 11:41 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #49 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti gecelerde sensizliğe hasret kalmadı bu yürek.... gönlünden gelen yağmurlarınla...ıslandım hasret kokan gecelerinde kimse bilmedi.... bilemezdi hasret yağmurlarında ıslanarak yürüdüğümü kaybolmuş yılları umutsuz günümde sayende bak buldum derinliklerde hasret gürültüsü ile uyandım..... kaybolan yılları..hasret içinde derinliklerde seninle buldum umudum olan güneşi bekledim derinliklerde...derinden kaybetmeye korktuğum sesini derinlerde aradım...bir sabah ellerin ellerimde uyandım yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:57 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti yürekte söylenir sözler....içtiğim suda hüznüm sulandı sen olmayınca aşk üzerinde dökülmüş sararmış yaprak misali..bir damla su yeter oldu korkarmıyım sanıyorsun ne gelecek,ölümden......sadece senin hasretinden gideceğim dediğin gün oldu..........beni yakan hayat ne getirir yarından...olmayınca sen. huzur.mutluluk.güzeldi senin mısralarından büyük yaşayacaksın...hasretiyle verilmiş sözlerinde ağustos güneşinde donacaksın belki vermem sanma... sana bu hayatı..... yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:57 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum310/thread21049.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 08-01-2008 09:42 PM | |