FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Şiir

Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi

Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar tşk ederim şiirleriniz için :)..."

LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 05-07-2008, 06:00 PM   #481
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor
Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi

arkadaşlar tşk ederim şiirleriniz için :)
Sponsored Links
Alt 05-07-2008, 10:35 PM   #482
Yeni Uye

gülgünturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

gülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyor
Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
AŞK MI AL SENİN OLSUN.

SANA SENİ ANLATMAK NASIL MÜMKÜN OLACAK BİLEMİYORUM.
AMAM BİriNİN SANA SENi ANLATMASI GEREkeCEK O DA SENİN İÇİN BAŞKASI OLAN BANA DÜŞTÜ. OYSA DÜNE KADAR HERŞEYİNDİM SENİN İÇİN AMA ŞU ANDA BAŞKASIYIM.
NERDEN BAŞLAMALI ÖNCe YÜREĞİMİ YAKAN SONRA DA KAVURAN SEVDANLA BAŞLAMAK EN GÜZELİ.
ŞİMDİ SEMTİME UĞRAMAYAN İNSANLAR HABERLERİNİ GETİRDİ İLKİN.
AŞK KOKAN GÖZLERİNDEN BAHSETTİLER. BANA OLAN SEVGİNDEN, BENİM İÇİN DÜŞLEDİĞİN İÇİNDE BEN OLDUĞUM HAYALLERİNDE. EVET ONA DİYECEK BİRŞEYİM YOK. ÇÜNKÜ HAYALLERİN DE Kİ GİBİ YAŞADIĞIN İÇİN ZATEN ÇIKTI BU AYRILIK. SEN HAYALLERİNİ KURMUŞSSUN. HERŞEYİ YERLİ YERİNE KOYMUŞSUN. KOLTUĞU ŞURAYA, MASAYI ŞURAYA PERDELER ŞÖYLE OLACAK. MUTFAK TA ŞUNLAR OLMALI EŞYALAR MARKA OLMALI. VE EŞİM ŞURAYA OTURMALI.
FARKINDAYSAN HERŞEY ORAYA OTURMAMAMLA BAŞLADI. HER ŞEYİ HESAP ETMİŞTİN AMA BENİM ORAYA OTURMAMA İHTİMALİ Mİ HESaP ETMEDİN.
SENİN KURDUĞUN BİR OYUN DA BAŞROL VERDİĞİN BEN DEDİĞİNİ YAPMADIM. ANLIYORUM Kİ ÇOK KIZDIN BUNA. VE İLK O GÜN ASTIN SURATINI VE BANA CEZA VERMELİYDİN VE DE VERDİN. 10 GÜN KONUŞMAMA , TAKİ AKILLANDIĞIMI HİSSEDİNCEYE KADAR. AMA BEN İLK GÜN AKILLADIM BELKİ AKILLANMADIM AMA BU TÜR İLİŞKİLERDE BÖYLE DARGINLIKLAR SAÇMA İKİ İNSAN BİRBİRİNE BÖYLE YAPMAMALI DEDİM. ELİNİ TUTTUM BUNUN BÖYLE OLMAMASI GEREKTİĞİNİ HERKESİN BİR BENLİK TAŞIDIĞINI "BEN"+"SEN"=BİZ OLMASI GEREKTİĞİNİ ANLATTIM. "EVET ANLIYORUM AMA" DEDİN. VE BU "AMA " ASLINDA HALA BENİM DEDİĞİM OLMALI ŞEKLİNDE BİR KONUŞMAYLA SON BULDU. BEN SANA ŞÖYLE BİR AÇIDAN BAKMANI İSTEDİM. SEN BENDEN ŞUNU İSTİYORSUN SANA BAZEN "SEN" DEMELİYİM BAZEN "SİZ"DEMELİYİM. FAKAT BU KELİMELER BİRLEŞİNCE "SENSİZ" LİK ORTAYA ÇIKAR DEDİM. DEDİM DE KİME DEDİM. KONUŞMANIN SONUN DA KENDİMİ KENDİMLE KONUŞUYOR BULDUM. SEN ÇOKTAN DİĞER ODAYA ATMIŞTIN VE AĞLAMA MERASİMİNİ BAŞLATMIŞTIN
BEKLEMEK

Gülmek istiyorum
Ama artık gülemiyorum
Gülümsemeyi unutturdun sen bana
Giderken
Benim bütün sevinçlerimi, hayallerimi,
Geleceğe umutla bakan,
Gülen gözlerimi yaşlarla bıraktın...
Bu koca dünyanın karmaşası içinde
Öylece tek başıma bıraktın...
Sebebini bilemediğim bu ayrılığa
Bir son vermeni bekledim
Günden güne ölüyorum..............
Ama sen çok uzakta olduğun için göremiyorsun
Yorgun artık kalbim
Ellerimin titremesi artı
Sen yanımdayken heyecandan titreyen ellerim
Artık umutsuzca seni beklemekten,
İçki şişelerinde seni aramaktan titriyor
Bu yıkım daha ne kadar sürecek ki
Dön demeyi istiyorum..........
Ama biliyorum yine bahaneler uyduracaksın
Dönmemek için,
Ellerim kalbimde seni aramak için telefona gidiyor
Yok yapamıyorum...........
Aşkın onurun gururu olmaz dediler
Ama onursuzca ve gurusuzca çekip giden sendin
Aslında beklemenin de anlamı yok
Dönmeyeceksin ki…..:(

GÜLGÜN TURAN

Etiketler
cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum310/thread21049.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
SUPERMEYDAN This thread Refback 08-01-2008 09:42 PM