![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar tşk ederim şiirleriniz için :)..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #481 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi arkadaşlar tşk ederim şiirleriniz için :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #482 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 39 Rep: 3831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Alıntı:
Gülmek istiyorum Ama artık gülemiyorum Gülümsemeyi unutturdun sen bana Giderken Benim bütün sevinçlerimi, hayallerimi, Geleceğe umutla bakan, Gülen gözlerimi yaşlarla bıraktın... Bu koca dünyanın karmaşası içinde Öylece tek başıma bıraktın... Sebebini bilemediğim bu ayrılığa Bir son vermeni bekledim Günden güne ölüyorum.............. Ama sen çok uzakta olduğun için göremiyorsun Yorgun artık kalbim Ellerimin titremesi artı Sen yanımdayken heyecandan titreyen ellerim Artık umutsuzca seni beklemekten, İçki şişelerinde seni aramaktan titriyor Bu yıkım daha ne kadar sürecek ki Dön demeyi istiyorum.......... Ama biliyorum yine bahaneler uyduracaksın Dönmemek için, Ellerim kalbimde seni aramak için telefona gidiyor Yok yapamıyorum........... Aşkın onurun gururu olmaz dediler Ama onursuzca ve gurusuzca çekip giden sendin Aslında beklemenin de anlamı yok Dönmeyeceksin ki…..:( GÜLGÜN TURAN
__________________ Bir bırakılmaları sevmiyorum ben birinin ardından gözlerim buğulu.... | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum310/thread21049.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 08-01-2008 09:42 PM | |