![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu kadar derinden dokunulmaz insana arkadaşım ağlattın beni..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #422 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Blue ne yaparsın hayat bu tam karar veririsin karşındaki insana kalbini açmaya ama bide bakarsın ki o çoktannn başkasına aşık olmuş ve sen yine dönersin o seni asla terletmeyen yalnızlığınaa... |
| | |
| | #423 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi ![]() Dökülen gözyaşlarımın hesabı sorulacak senden.. |
| | |
| | #424 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi ![]() Giderken buğulu bir camdan baktım Yağan yağmur sesinde ayak seslerin Çaresiz kalmış yüreğim buğularda kaldı…birde giden sende Rüzgarı bekleyen ateş misali esse de tekrar alev alsam Giderken hasreti öğrendim.. Ben sende kaldım Uykusuz geceleri mi özledim Adına türkü yakmadım…sana ihanet mi işte o asla asla Seversen derinden..hasretinden.. mum gibi kalsada sevdan Ben susmayı senden öğrendim Bir vasiyet yazdım senden sonrasına Gönül verdiğim yerde istedim türbemi Yarin yarasını yar sararmış. Unutmamayı senden öğrendim yavuz01 |
| | |
| | #425 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi ![]() Hep böyle camların arkasında yağmurlarmı yağacak gözlerime.. Konu Selinamm tarafından (11-03-2008 Saat 10:46 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #426 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi en güzel yerinde başlayınca en güzel sözler düşüyor cümlelere....düşünceler yaprak yaprak süzülüyor....bir yerde insan yorulduğunu hissedince biraz tadında kalsın istiyor..işte benim için zorda olsa anlatmak isteyipte anlatamamak ara veriyorum biraz şiire...görüşmek üzere arkadaşlar selinam sana ayrı teşekkürler böyle bir köşede şiirlere şiir ile cevap vermen ortak bir noktamızın olduğunu görmek gerçekten güzel idi....BYSSSSS |
| | |
| | #427 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Karar senin arkadaşım bişey diyemem ama geri gelirsen sayfamızın kapısı sana hep açık olacaktır bunu unutma.. |
| | |
| | #428 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() HADİ UYANDIR BENİ SÖYLE GÖRDÜĞÜM ZAMANSIZ BİR DÜŞMÜ HADİ GİT, UZAKLAŞ, YOKLUĞUNA İNANDIR BENİ GERÇEKTEN YORULDUM HER BULDUĞUM YERDE SENİ KAYBETMEKTEN. |
| | |
| | #429 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Gül İle Suyun Aşkı Gül ile suyun Hikayesi Günün birinde bir gülle su karşılaşır ve arkadaş olurlar. İlk önceleri arkadaşlık olarak devam eder bu durum. Tabi ki zaman lazımdır birbirini tanımak için. Gel zaman git zaman gül o kadar olur ki bu arkadaşlıktan ve birliktelikten,luktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki suya aşık olmuştur. Hayatında ilk kez aşık olan gül, burcu burcu açar ve etrafa kokular saçar. Suya dönüp der ki bir gün, "sevgili su, seni sevdiğim için böylesine değiştim, açtım ve etrafa kokular saçtım, yalnızca seni sevdim diye". Öyle zaman gelir ki artık su da içinde güle karşı bir şeyler hisetmeye başlar. Zanneder ki güle aşık oldum. Günler ve aylar birbirini kovalar ve gülü sevdiğini zanneden su artık eskisi kadar ilgilenmez gül ile. Gül ise "acaba su beni artık sevmiyor mu" diye düşünmeye başlar.Çünkü suyun kendisine olan bu ilgisizliği onu üzmeye başlamıştır. İçin için bu soruyu sorar kendine. Bir gün gül suya der ki , biliyormusun ben seni çok seviyorum. Su, bende seni seviyorum der. Aradan zaman gecer ve gül yine suya seni seviyorum der. Su sıradan bir ifadeyle "ben de" der. ama gül bu sözde sevgiyi hissedemez. Bu sıradanlaşma gittikçe sürer ama gül sabırla hep "seni çok seviyorum " der suya. Ama artık öyle bir duruma gelir ki gül, etrafa o güzel kokuyu saçamaz ve burcu burcu açan dalları solmaya yüz tutar. Kendini toparlayarak ve son kez suya "biliyor musun seni hala çok seviyorum" der göz yaşları içerisinde. Su da ona döner ve yine o bildik ironik ve umursamaz edası ile "üff söyledim ya ben de seni seviyorum diye" der. Gün gelir gül yataklara düşer. Çok hastalanmıştır gül, rengi solmuş çehresi sararmıştır gülün. Yataklardadır artık. Su ise başında bekler gülün, yardımcı olabilmek için onu çok seven ve sevdiğini her fırsatta söyleyen sevgili dostuna. Ama bellidir ki artık gül ölecektir. Ve son kez Gül zorlukla başını döndürerek suya der ki " biliyormusun seni ben gerçekten seviyorum ve senin bilemediğin kadar sevdim üstelik" çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor cağırır. Nedir sorun diye doktora sorar. Doktor muayene eder gülü.Muayeneden sonra şöyle der : "Hastanın durumu ümitsiz, artık elimizden birşey gelmez" Su merak eder kendisini bu kadar cok seven gülün ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora. Doktor şöyle bir bakar suya ve der ki "Gülün bir hastalığı yok dostum, hiç dikkat etmemişsin galiba sevgili dostuna, bu gül sadece susuz kalmış, ölümü onun için der" Ve anlar ki su artık, sevgiliye sadece seni seviyorum demek yetmemektedir ve artık çok geçtir. Sevdiklerinize, geç olmadan onları sevdiğinizi söylemekle kalmayın gösterin, Güller solmasın alıntı |
| | |
| | #430 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Artık çok özlediğim düşlerim gerçek olmalı, artık rüyalara uyuduğum zaman uyanmamalıyım... O çok özlediğim sevgiye alda götür beni... İkimiz tek atan bir kalbi taşırken, ayrı bedenlerde yaşamak istemiyorum... Ne olur gel de gidelim artık... Bir güneşin altına sığınmalıyız ve ruhumuzu aynı yağmurlar ıslatmalı... Yetmedimi sensizliğim? Herşeye razı gözlerim yeter ki tek seni görmeliyim... Yolu sen göster al sevgiye götür beni... Kuş cıvıltıları ve güzel bir evim olmasa da olur, yeter ki sabahları sen uyandır beni... Ve artık o çok özlediğim dünyaya gitmeliyiz, gel tut kolumdan götür beni... Sen yokken mevsim kış, tut da baharlara çal beni... Al götür çal beni... Geceleri ben uyurken sarıl bana, sıcaklığında ısınmalı ruhum, sensizliğinde üşümemeli... Hazırım ben. Bekliyorum, sen gelmeyi unutsanda... O çok özlediğim düşler ülkesine kaçır beni, Hadi al kollarına rüyalara uçur beni... Tut Yüreğimden!!! Yolu Sen Göster, Sevgiye Götür Beni... alıntı ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum310/thread21049.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 08-01-2008 09:42 PM | |