![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu aralar pek şiir yazamıyorum sanırım ilhan kaynagım tatile çıktı inş yakında yeni şiirlerim olacak tşk ederim yelda hanım..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #391 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Bu aralar pek şiir yazamıyorum sanırım ilhan kaynagım tatile çıktı inş yakında yeni şiirlerim olacak tşk ederim yelda hanım
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #392 |
| Yeni Kayıt ![]() | merhaba tebrik ederim. güzel bir anlatım. umarım herkes okur. esenlikle kal. Konu selim55 tarafından (20-05-2008 Saat 06:11 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: cevap: selinammm ve yavuzun şiir bahçesi |
| | |
| | #393 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi yorumun için ben tşk ederim..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #394 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi çok güzelmiş gerçekten..benim bu gece böle şeler okumam sakıncalı sanırım :(
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #395 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Eger şiir okuma modunda degilsen okuma canım :)
| | |
| | #396 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir fidanda benden olsun bu bahçede İNCİTİLMİŞ Gözlerim buğulanıyor Sen giderken Ama gitmelisin İncitilmişliklerim var artık Kalbibim bir yerleri kanadı hep Sen varken Çok çabuk yitirdik biz Aşkı, sevgiyi Ben hep aşkı özleyen, Sense hep inciten taraf Vedalar acı Ama bendeki acılar kadar derin değil Sevgili Şimdi artık bu limandan kalkma vakti Güzel olmasını bekleyipte olmayan Günler için sana teşekkür Gözlerimdeki iki damla yaşı sorarsan Oda bırak benimle kalsın Hiçbir zaman sevginin anlamını Bilmeyenlere olsun GÜLGÜN TURAN............ Çalışmaların hepsi çok güzel olmuş.Hepinizin yüreğine sağlık.
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #397 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir fidanda benden olsun bu bahçede şiir ve yorum için tşk ederim..
| | |
| | #398 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir fidanda benden olsun bu bahçede
| | |
| | #399 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir fidanda benden olsun bu bahçede sizin şiirlerinizde harika tebrik ederim..
| | |
| | #400 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Asıl ben teşekkür ederim şiirlerimi okuduğunuz için.
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |