![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "GÖZÜM ISLANIR MEKTUPLARIMDA HABER SALDIM SEVDANA........KARASINDAN GÖNLÜN .....SÖZCÜKLER EN DERINDEN GÖZLERE VURGUN YEDIM .......SINENDE YER EDINDIM........ UYANDIM NAZLI SESINLE GECEYE .....GITTIGIN GUN ..................... KARADIR ELBET KARADENIZ .......TIPKI SENIN BAKISLARIN GIBI....AMA ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti GÖZÜM ISLANIR MEKTUPLARIMDA HABER SALDIM SEVDANA........KARASINDAN GÖNLÜN .....SÖZCÜKLER EN DERINDEN GÖZLERE VURGUN YEDIM .......SINENDE YER EDINDIM........ UYANDIM NAZLI SESINLE GECEYE .....GITTIGIN GUN ..................... KARADIR ELBET KARADENIZ .......TIPKI SENIN BAKISLARIN GIBI....AMA ANLAMSIZ MASAL OTESI HAYYALER KURMUSSUN DELI GONULDE BIR SARKI TUTMUSSUN KALBINDE...SOZLERIN BAK HEP DILLERDE SARKINDA GONLU SURGUN EYLEDIN.....ODA YANSIN SENINLE BU GONUL NE EYLESIN KALDIMI SENIN GIBI GONULDEN SEVEN HABER SALDIM SEVDANA......SOZE BAKMAMIS MEKTUBUMU ATMAMISSIN yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:54 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Hepsini çok beğendim ... Devam arkadaşlar ... sıkı takipteyim :) emeklerinize sağlık :) |
| | |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti teşekkürler ....okuyan gözleriniz yazan klavye tuşlarınız varolsun |
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti yine ben olacagım ummadıgın anlarda... yasayacagım yanında zamanlı zamansız zaman su gibi akar coskun gönüllerde.....bir bakarsın yanında bir bakarsın uzagında deniz gibi oldun bu gönülde...tıpkı fırtınada yol alan gemi eyledin senii hep denize benzetirim...maviliklerinde bogulmak.. fırtınanda yol almak için denize yazmak istedim ismini...ayısıgında göresin diye kör eyledi karanın içinde beyaz... hep soguk kaldı bu gönül sensizlikte... yasamak istedi kumsalda o soguk zamanlarda..sensizligin ayazında kim bilir ne zaman nerde kalacak hatıralar..... ama en tatlısını sende hatırlayacaklar.... görmeyince seni gözlerim dokunmayınca ellerine ellerim iste o an yoksun derim bilesin bogazımda dügümlendi hasretin yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #35 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti yalnızlık -------------------------------------------------------------------------------- şu anda neredeyim acaba denizin en ücra köşesinde sallanan bir yosunmuyum deniizn her dalgalanişında bir heyacan sarıyor bütün benligimi bu kez evet evet bu kez kurtulurum bu karanlıklardan çıkarım gökyüzüne çiçekleri güneşi doya doya görürüm kucaklarım bütün benligimle tüm evreni mutluyum çılgınca mutluyum demek için mutluluk dagıtmalıyım herkese seven ve sevilenlere düşmemeli sevgilerine bulutların simsiyah gölgeleri mutlu olmalı sevmeli sevilmeli insanlar hayat yaşam ne güzel demeli seviyorum seviyorum insanları yeşili maviyi sarıyı koşmalı çılgınca haykırmalı sonra gerçekler acı gerçekler çıkmamalı ordan burdan o simsiyah ürkütücü görüntüleriyle çıkmamalı hayır durun yapmayın ne olur biraz daha biraz daha kalın oldugunuz yerde ne olur yalvarırım tüm güzelliklerle kurdugum hayallleri bozmayın mutlu olmak istiyorum hayallerle olurmu diye üstüme üstüme gelmeyin boğuluyorum yapmayın düşünemiyorum son anlarımı yaşıyorum sanki gittikçe batıyorum kollarım yoruldu kımıldıyamıyorum batıyorum güzel düşlerim hadi gelin kurtarın beni batıyorum dayanamıyorum gittikçe gömülüyorum BENİ BOGAN DÜŞÜNCELERİMİN DERİNLİKLERİNDE CEYLAN Konu Selinamm tarafından (24-01-2008 Saat 11:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti yavuz arkadaşım burası galiba ikimizin şiir platformu oldu |
| | |
| | #37 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Yine size cevap yazmak mecburiyetinde bıraktınız beni! Bu sayfayı siz ikiniz sık kullanıyor olsanızda bizlerde okuyoruz, haberiniz olsun, bu arada bir şiir üstadı kadar anlamlı ve güzel türkçe kullanan üyemizde (sahrabetis hanım) cevap yazmış, mutlaka okuyordur, bence daha dikkatli ve güzel şeyler yazmaya devam edin, bizde okumaya devam edelim olurmu? |
| | |
| | #38 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Alıntı:
![]() ne demek tabiki dikkatli olmaya çalışırım ben kendi adıma söz verebilirim zaten yavuz arkadaşım ın türkçesi harika | |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti AŞK aşk okadar güsel o kadar bambaşka bişeyki tıpkı bir çiçege benziyor insan sevdigine bakmaya doyamaz o çiçegi koklamaya kıyamaz eline alır sevmek istersin yapraklarına bir zarar vermekten korkarsın incitmekten çekinirsin başkasının gelip onu koparmasından ölesiye korkarsın bu benim yanlız benim diye bagrına basmak istersin kalbinin en güzel yerinde ona bir yer ayırmışsındır o çiçekte sevgi dallarını kalbinin her tarafına sarmıştır istesende çözemezsin artık ama çözmek isteyen kim daha çok sevgisi sarılsın daha çok sevgisi sarsın beni dersin ve gün gelirde çiçegini özenle sevdigin çiçegini başkalarının elinde görürsen bundan daha kötü bi ölüm varmı diye kahrolursun bu ölümlerin en kötüsüdür başlarsın avazın çıktıgı kadar bagırmaya ama hiç kimse duyamaz sesini solugun kesilmiş tükenmişsindir artık gözlerin kör kulakların sagır olmuştur ne geleni duyarsın ne gideni ne konuşulanları duyarsın nede susanları bitmişsindir yok olmuşsundur neden bu suskunlugum bu çaresizligim diye aglarsın sesisce taki gözyaşının pınarında boguluna kadar öte yandan hasretlikte başlamıştıri içinde kızgın çöllerin yağmura hasreti gibi kahredersin dogdugun güne kahredersin tüm benliginle seven kalbine ve onun için geceler boyu gözyaşı döktügüne çıkarıp atmak istersin onu kalbinden ama ne yazıkki ne onu neden sevgisini çıkarıp atmak imkansızdır artık KALBİNDEKİ SEVGİSİ KANAYAN BİR YARAYA DONSE BILE CEYLAN Konu orkuorkun tarafından (23-08-2008 Saat 02:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #40 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Şiirlerinizi okuduğumuzu anlatmak için şiit yazamazdım ya, bende nazım sitili seçtim. bu şiiriniz de güzelmiş. emeğinize sağlık. Bir de noktalama işaretleri kullansanız? nerede nefes alacağımı bilsem. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum310/thread21049.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 08-01-2008 09:42 PM | |