![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dökülen gözyaşlarımın hesabı sorulacak senden....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #371 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi ![]() Dökülen gözyaşlarımın hesabı sorulacak senden.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #372 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi ![]() Giderken buğulu bir camdan baktım Yağan yağmur sesinde ayak seslerin Çaresiz kalmış yüreğim buğularda kaldı…birde giden sende Rüzgarı bekleyen ateş misali esse de tekrar alev alsam Giderken hasreti öğrendim.. Ben sende kaldım Uykusuz geceleri mi özledim Adına türkü yakmadım…sana ihanet mi işte o asla asla Seversen derinden..hasretinden.. mum gibi kalsada sevdan Ben susmayı senden öğrendim Bir vasiyet yazdım senden sonrasına Gönül verdiğim yerde istedim türbemi Yarin yarasını yar sararmış. Unutmamayı senden öğrendim yavuz01 |
| | |
| | #373 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi ![]() Hep böyle camların arkasında yağmurlarmı yağacak gözlerime.. Konu Selinamm tarafından (11-03-2008 Saat 10:46 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #374 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi en güzel yerinde başlayınca en güzel sözler düşüyor cümlelere....düşünceler yaprak yaprak süzülüyor....bir yerde insan yorulduğunu hissedince biraz tadında kalsın istiyor..işte benim için zorda olsa anlatmak isteyipte anlatamamak ara veriyorum biraz şiire...görüşmek üzere arkadaşlar selinam sana ayrı teşekkürler böyle bir köşede şiirlere şiir ile cevap vermen ortak bir noktamızın olduğunu görmek gerçekten güzel idi....BYSSSSS |
| | |
| | #375 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Karar senin arkadaşım bişey diyemem ama geri gelirsen sayfamızın kapısı sana hep açık olacaktır bunu unutma.. |
| | |
| | #376 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() HADİ UYANDIR BENİ SÖYLE GÖRDÜĞÜM ZAMANSIZ BİR DÜŞMÜ HADİ GİT, UZAKLAŞ, YOKLUĞUNA İNANDIR BENİ GERÇEKTEN YORULDUM HER BULDUĞUM YERDE SENİ KAYBETMEKTEN. |
| | |
| | #377 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi yazıpta yarım bıraktığım şiirim Son gidişti gözyaşları ile ıslanmış sokağından Biliyorum dökülen her yaprağın rengini anlamını İlk defa soğuğu hissettim son defa indiğim merdiven basamaklarında Parmaklıklar ne kadar beyaz olsada...soğuğu yansıttı hayata..bu son gidişte Kaç vedalaşma oldu aramızda saymadığımız Yine sırt döndük birbirimize...yine bir son yine bir ilk başlangıca doğru Son gidişlerle yaşadık anlatmak istediklerimiz..göz yaşı selinde Hep yabana atılmış kalsın yalan olmasada sevdamız |
| | |
| | #378 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi yudum yüreğine sağlık bu şiir için tşk ederim Seni anlatmak yetmiyor.. Bende bir sen vardın anlatmak istediğim Yaralı gönle söz dinletemediğim Sensizliği sormuştun ya hani bana Kıştan soğuk ölüm kadar sessiz olduğunu Bende bir sen vardın birde sessizliğim Yaşarım vuslatı olmayan hüzünlerde Bir sen var ki bende yaşayıp ta anlatamadığım Anlatıp ta yaşatamadığım |
| | |
| | #379 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Kuru dudaklarımda, yanağının tortusu, Bulanık gözlerimde tükenmez hasretliğin. Kemiriyor beynimi kavuşmama korkusu, Kuru üzüm tadında bal dudakların yok mu? Sakınmazken gönlümü eğleyen ağrılardan, Demet demet ışıklar,ümitsiz çağrılardan, Ellerimde titreme,gözümde sarılardan, Heves düşer içime ,al yanakların yok mu? alıntı Konu yavuz01 tarafından (07-04-2008 Saat 05:34 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #380 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Her yağmur sonrasında bir nefes verdim Kalakaldığım dar ve sarı ışıklı sokağında Kırmızıya hasret resimler çizdim..... Belkide karanlık yarınlara bir rüzgar gibi esmeyi yeğledim Üşüyor avuçlar sensiz...yalnızlığın soğuğunda Bir sevda nasıl resim olur nasıl bir renk alır Olmayan tualde sen olmayınca Al sende kalsın renkler...ve sevda....vereyimki hüzünlenmesin yüreğim yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (27-04-2008 Saat 02:50 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |