![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: erkişi ´isimli üyeden Alıntı Aslında hep okuyorum şiirlerinizi ma bu günde eleştiri yönüm ağır basyı galiba, şiirinizde akışı pek bilmem ama anlam olarak hem çöl yağmuru, hem denizin derinlikleri ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #351 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Alıntı:
ee sekiz satırlık bir şiirde bunlar geçemez mı sevgili erişki...madem eleştirme yapabiliyoruz benim de sizi eleştirme yönüm ağır bastı... bence şiir çok güzel olmuş bu kadar kısa bir şiirde bu kadar duyguyu sığdırmak herkesin harcı deil.. emeğinize sağlık selinamm .. güzel şiirlerinizin devamını bekliyoruz ! sevgiler... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #352 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Tşk edrim yudum ama gerçekten öyle ne yazarsam yazayım erkşi beni eleştiriyor işte böle yaaa birazda motive edin beni yafffff:)))))))) |
| | |
| | #353 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Tabiki emek veren ve kendi yazdıklarını burada ekleme cesareti gösteren selinam'ın tabiki başarısını istiyor ve okuyoruz ki, eleştirebiliyoruz da, şimdi de eleştireceğim, çünki herkese değilse bile ya başarılı olmasını istediğime veya tam karşı olduğuma eleştiri yazıyorum. Selinam güzel duygularla şiirlerini bekliyoruz ama, birazda şu noktalama işaretlerinden Yavuz01 arkadaşım gibi her yere ekelemesende, (eee bakın işte Yavuz01 arkadaşımıda eleştirdim arada affına sığınarak) sende kullansan diyorum. İyi forumlar. |
| | |
| | #354 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi erkşi inan ben üni okuyorum ve noktalama işaretlerini bilmiyorumsakın sakın bişey yazma ben içimden geldigi gibi yzıyorum amannnn sanki edebiyat hocaları okuyacak sende abimsin görmesen ne olur :)))) |
| | |
| | #355 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Yazdıklarını okuyor ve cevap veya eleştiri yapıyorsak mutlaka değer verilecek kadar güzel bulduğumuzdan dır. Eeee bizde daha güzel olması için kırmadan düzelmesine ve güzelleşmesine katkı sağlarmıyız acaba diye devam edeceğiz elbetde hadi yaz bakalım daha neler göreceğiz bak senin fikir ve duygularına erişememe sıkıntısı da bizde var ne olur yani eleştirimizede tahammül etseniz. Yavuz01 arkadaş ta her yere olur olmaz noktalama kullanmasa ikinizin şiirleride daha güzel ve kayda değer olacak inanın. İyi forumlar. |
| | |
| | #356 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi tşk ederim yani yokmu bundan sonra noktlama falannnn ayyy harika oldu vallla sayın filozoffff tekrar tşk ederim.. |
| | |
| | #357 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi ![]() Kırılan kalpler asla onarılmaz.. Konu Selinamm tarafından (07-03-2008 Saat 01:47 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #358 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Gidiyorum dedin Arkana bakmadan gittin Söyledigin sözler bir tabancanın namlusunun ucuna Takılan mermi olup Bin parçaya böldü kalbimi Attım her birini Dağların zirvesine Tekrar söyledigin yalan sözlere kanıp Sana evet demesinler diye Kararlıyım bende senin yaptığını yapacağım Takacağım namlunun ucuna Zehir zıkkım sözleri Vuracağım tam 12 den Gönül limanını Parçalansın kırılan kalbi Fırlatacağım gökyüzüne Yağmur boran fırtına Hüzün olarak yağsın Gidenin yüregine Sakın geri dönme dönersen ben eski ben olamam artık Giderken ağlattın beni DİLERİM GÖZYAŞLARIMDA BOĞULURSUN ELVEDA CEYLAN Konu Selinamm tarafından (08-03-2008 Saat 09:39 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #359 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Bir gün daha bitti ve ben yine Ağlıyorum Ama bunu hiç kimse bilmeyecek Beni üzenler görmeyecek Yaptıkları haksızlıklara nasıl dayandığıma şaşıracaklar Ben yavaş yavaş diz çökerken Onlar beni hep ayakta görecekler Nerden bilsinler Yüregimin kan ağladığını Nerden bilsinler içten içe sızladığını Sonrasını sormazlarki Bilmezlerki bu bedenin yavaş yavaş yok olduğunu Ve bilmezler ki ÖMÜR BOYU SUSACAĞIM ANI BEKLİYOR OLDUĞUMU.. CEYLAN Konu Selinamm tarafından (08-03-2008 Saat 09:41 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #360 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() Neden aşk bu kadar ulaşılmaz? |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |