![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yine alacakaranlık düşünceler girdabında Boğulan ben Elimde kalem yazmak istiyorum Mutluluk senaryoları Baş rol oyuncusu ben olmalıyım Oynamalıyım rolümü Göstermeliyim herkese Ne kadar mutlu olduğumu Gülücükler olmalı yüzümde Yalan olsalar ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #241 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() Yine alacakaranlık düşünceler girdabında Boğulan ben Elimde kalem yazmak istiyorum Mutluluk senaryoları Baş rol oyuncusu ben olmalıyım Oynamalıyım rolümü Göstermeliyim herkese Ne kadar mutlu olduğumu Gülücükler olmalı yüzümde Yalan olsalar bile Hani nerede seyirciler Koltuklar bomboş Ben yinde oynamalıyım AÇILSIN PERDE.. CEYLAN.. Konu Selinamm tarafından (24-02-2008 Saat 09:39 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #242 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi gerçekten çok güzen selinam düşünüyorumda bazen oturup seneryolar yazarız hep peki neden bi gün yazdığımız seneryoları oynamaya başlayız... yada oynamak için birşey yapmayız onlar hep hayal olarak kalır hep seneryo olarak kalır düşlerde.. bazen oynamak için illa seneryoya gerek yoktur seneryosuzda oynanabilir yeterki oynamasını bilmeli ki zaten hayat bir tiyatrodür ve herkes kendi hayatının başrol oyuncusudur. ideal olan; bir gece uykuya yatmak ve bir rüya görmek ve kalkıp o rüyanın peşinden gitmek durmadan bıkmadan usanmadan yorulmadan taki o rüyayı gerçekleştirene dek . Bİliyorum ki istedikten sonra gerçekleşmeyecek rüya aslolmayacak hayal yoktur ne istediğini bilen için. ben ayaklarımla yürüyorum toğrağın üstünde gözlerimi kapattığımda sen geliyorsun gözlerime gözlerin gözlerimde, ışık kaynağımsın hiç sönmeyen karanlığımı aydınlatan ve seni sevdiğim düşüyor beynime nedensizce sorgusuzca seviyorum seni sen olduğun için seviyorum seni seni senin değerlerinle seviyorum bana ait bir eşya gibi görmeden sıkmadan beklentisizce saf ve sade seviyorum seni kıskançlıklara boğmadan yarın ne olucak diye düşünmek yerine bu günü yaşıyorum ben seninle doyasıya ben ayaklarımla yürüyorum toprağın üstünde ve kalbimle seviyorum seni buda benim içimden gelen birşeylerdi umarım beğenirsiniz !! %100 @dk Konu Blue34 tarafından (24-02-2008 Saat 07:22 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #243 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN |
| | |
| | #244 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN aslında ben genellikle kendi şiirlerimin altına ceylan diye yazıyorum ama alıntı aldıklarımı ın altınada yazarım artık ilginiz için tşk ederim.. |
| | |
| | #245 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Gönülden gönüle girdin ne buldun Aşk derdiyle yanmış yürekten başka Bu hicran dolusu çölden ne umdun Ümit görünüşlü çiçekten başka Sevmek tatlı derler inanma yalan Bütün gönüllerde aynı heyecan Acıdır sevdadan hatıra kalan Bir çok şeye söz verir GERÇEKTEN BAŞKA |
| | |
| | #246 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN İnsan bir kez doğarmış İnsan bi kez yaşarmış Ben hiç soluk almadım Ben hiç yaşamadım ki Mutluluk çalmadı kapımı Beni tüketen sorunları Bir an bile aşamadım ki Yıllar geçiyor sensiz Sararıyor ömür yaprakları Ağır aksak bir ömrü Sürüklemek kolaymı Tükendim artık gözlerim seni arar Saatler ilerliyor sensiz ölüme kıl payı var Seni öyle özledim ki bir tanem BUNU SANA SÖYLEYEMEMEK KOLAY MI.. ![]() CEYLAN.. |
| | |
| | #247 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Bir akşam çalsam Kalbinin kapısını Avuçlarımda senin için döktüğüm gözyaşlarım Al desem bunlar senin Ver bana sende ki beni İstemiyorum ne seni Nede bir başkasını Mühürledim kalbimin her zerresini Oysa neler hayal etmiştim Üzerimize yağan Mutluluk yağmurlarıyla ıslanacak Kalbimizdeki aşkımızla ısınacaktık Bitti artık demek çok zor ama bitti işte Anladım ben artık sende değilim Yüreğim kan ağlasada SEN HER ZAMAN BEN DE OLACAKSIN.. CEYLAN.. |
| | |
| | #249 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Alıntı:
| |
| | |
| | #250 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi Geç olmasın sevgide anladığını sandıkların Hüzünlü gözlerin gölgende söyleşir iken Her şeyden vazgeçer sevdaya vurgun gönül…. sevda ateşinde yanar iken Belki bir umuda savrulsa da her gidişinde Yakmışsan eğer sana yazılan mektupları sevda kazanında Kim bilir kaç yara açmışsındır sinemin sol yanına Kaç gözyaşı döktüm senin yanmadığın o sevda ateşine Gölgesinde aradığım sıcak çöl rüzgarı oldun ılık ılık tenimde Bir başkasına bakmamı ister iken söküp atmalıyım bu deli gönlü İhanet saydım senin varlığında bu göze bir başkasına bakmayı yavuz01 |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |