![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bilirsiniz bu özlemi, sevdiğini özlemekten daha çok can yakar 'seni seviyorum' demeyi özlemek... Aklınıza geldikçe bu sözcükler, dilinizin ucuna takılır ve sonu huzursuz bir sessizliktir... Bu sessizlikler eksik bir sevgiyle ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Bilirsiniz bu özlemi, sevdiğini özlemekten daha çok can yakar 'seni seviyorum' demeyi özlemek... Aklınıza geldikçe bu sözcükler, dilinizin ucuna takılır ve sonu huzursuz bir sessizliktir... Bu sessizlikler eksik bir sevgiyle birikir içinizde. Tüketilmiş bir sevda vardır ellerinizde. Birisi veya birileri tüketmiştir sevdanızı. Ve siz hep aynı soruları soruyorsunuzdur kendinize 'sevdalar tükenir mi?' 'aşk eksilir mi?' Bilmezsiniz eksilen aşk değildir, sizsinizdir gidenin ardından. Sevdiğinizi söyleyemedikçe eksilirsiniz. Sevdiğinizin yokluğuna, seni seviyorum diyememenin acısına uyanırsınız her gün.... Giden gitmiştir ama hesabı verilmemiştir sevdanın. Birileri sevdanızı tüketmiştir, sevdanızda sizi... Sanki sevdiğinize bir kez daha seni seviyorum diyebilseniz geri dönecektir, 'bak sevdan ellerimde, onu hiç bırakmadım' diyecektir sevdiğiniz... yalnızlığınızın avuntusudur bu... Ama bir kez daha 'seni seviyorum' diyemezsiniz. Sevdanız artık sessizliğinizdir. Sessizliğinizde eksilirsiniz ve sorularınıza bir yenisi eklenir; 'sevda, eksiltir mi insanları |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Gidenin bir gün geri dönmesinden, tekrar size 'seni seviyorum' demesinden korkarsınız. Öyle çok acımıştır ki içiniz, sessizliğiniz üzerinize öyle sinmiştir ki sevdiğinizin dönmesini isteseniz de, korkarsınız. Çünkü siz artık siz değilsinizdir. İçinde 'seni seviyorum'lar biriktirmiş, bedenindeki dokunuşları göz yaşlarıyla yıkamaya çalışmış, yaraları kanamasın diye birilerine sarılamayan birisinizdir artık.... Basit iki sözcüktür 'seni seviyorum' Ama bu sözcükleri söyleyemedikçe kendinizden uzaklaşmışınızdır... Sevdaların tükeneceğini, aşkların eksileceğini kabullenmişsinizdir... Sözcükler anlamını yitirdiğinde, yaşamında anlamını yitirdiğini sonradan fark edersiniz ve sevdiğinizin giderken hayatınıza anlam katan tüm sözcükleri de götürdüğünü 'seni seviyorum' demeyi özlemeye başladığınızda anlarsınız....VE GİDERKEN ARDINDAN SADECE BAKARSINIZ... |
| | |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN akadaşlar bu şiirler benim değil benim şiirlerim şiirler sayfasında yinede beğendiğiniz için tşk ederim ![]() |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine bir gece vakti Yine sonbahar geldi çattı Ağaçlarımızın dalları ve yaprakları sarardı Birden beni bir hüzün kapladı Yine bir gece vakti Odamın penceresi açık Peki kapalı olan neydi Soruyorum sararmış dal ve yapraklara Yine bir gece vakti Sokak lambasına bakıyorum Sessiz,sakin yaprakların arasından Nedir çektiğimiz bu hayattan Yine bir gece vakti Dalmışım maziye Var olan sen ama sensizliğe Alışamadım bu sessizliğe Yine bir gece vakti Bir zamanlar bir tutku olmuştu Ağaçların dallarına sevdiğimin baş harfini kazımak Onunla ,orada harflerle yaşamak Yine bir gece vakti Korkuyorum birini sevmekten Sonbaharın onu alıp gitmesinden Sessiz sakin ve derinden Yine bir gece vakti Soruyorum yaşlı çınar ağacına Nerede,nerede sevenlerin yazmış olduğu harfler Cevap yine hep aynı İlkbahar ile geldiler, sonbahar ile gittiler Yine bir gece vakti Çınar ağacı beni sorar olmuş Bu yaz uğramadı diye Bir not yazmış sararmış yaprağına Sevgi ve harfleriniz zirvede diye yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:53 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Son gidişini unuturmu sandın..senden Ama her şeyden uzak ve ayrı Gökyüzü olmuştun gönül bahçemde Ama hep uzak kaldın yüreğimden gökteki yıldız kadar Tesellimi senden uzakta olup.. sensizliği yaşamakta bulurum sandım Yanılmışım varlığında… yokluğunla yaşamışım Özlemine diyeceğim yok…. Ben senin en çok gözlerindeki derinliği…bakışlarındaki matemi özledim Hatırla ey sevdiğim son trenin gidişini Arkanda bıraktığın yaslı dağ misali bir de beni El sallamak gelmedi içimden….hissetmiştim yokluğunu derinden Son bakışın gözlerimden düşermi sandın…derinden derinden yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:53 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN senide terkeder gider birgün o en çok sevdiklerin ve inandıkların bir yağmur yağar düşlerine özleyişlerinden ve bir bulut çöker anılarına AĞLAYAMAZSIN.. BU BENİM ŞİİRİM ![]() CEYLAN... Konu Selinamm tarafından (24-01-2008 Saat 11:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti sevmesende sözlerin bir bir düğüm oldu.... ilmek ilmek tutundum sözlerine ilk defa ağır geliyor bu gecede bu sözler... ağır geliyor bu yük omzuma son sözüm seni seviyorum oldu...son nefesimde son nefesi seninle tatdım... karlı dağın yokuşunda...ıslak ıslak sen belki yalnız kalacaksın...ama bende sensiz,kimsesiz anlayabilseydin keşke beni.... ne karlı dağ kalırdı..nede son bir nefes.. ne yaş dolardı senin beni benden alan gözlerine.. son nefesimde son sözüm sen ve seni seviyorum olmak olurdu......bı ıslak gecede yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (18-01-2008 Saat 01:53 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #19 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Alıntı:
gelde çık çıkabilirsen işin içinden sona giden başlangıcın ilki bu olsa gerek....tek taraf hayallarini ve düşüncelerini eylem ve sözlere dönüştürür iken...diğer tarafın düşüncelerine ve anlatmak istediklerine kendi bakış açısına uyum sağlamasını istemesi .....hayal ve düşüncelerin içinde ben---sen ile boğuşur iken biz demeyi unutmak ..... yüreğine sağlık selinamm ............ | |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN selinam nerelerdesin hep ben çıkarken geliyosun yaa... iyi geceler deyip çıkmak zorunda kalıyorum. bak erken girdim yoksun. kendine iyi bak yeni şiirlerinle bekliyoruz ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum310/thread21049.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 08-01-2008 09:42 PM | |