![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "yeni şiir eklemiyormusunuz arkadaşlar..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #161 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yine bir gece vakti yeni şiir eklemiyormusunuz arkadaşlar |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #162 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yine bir gece vakti alıntı bir şiir eklesem olurmu bilmiyorum böyle siir yazabilmiş olsa idim Düşsem, Düşüp yatsam yataklara, Sen gelirsin yine aklıma... Hani çocukmuşuz, hasta olmuşuz Gözlerimiz baygın, buğulu Yanaklarımız al al, ateşli, Dışarda oyunlar oynanır neşeli Kalkamaz yataktan Kesiliriz ya iştahtan hani... Öyle işte, boynum bükülür Sen gelirsin aklıma öksüz, yalnız Bakarım camdan, yoksun Burkulur içim.... |
| | |
| | #163 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Zengin genç kız kalp hastasıdır. Ailesi kızı kurtarmak için seferber olmuştur. Tek yol kalp nakli ama nerden bulunacak? Gazetelere ilan verilir ama hiçbir yanıt gelmemiştir. Genç kız hastane odasında günden güne solmaktadır. Ailesi istemediği için ayrılmak zorunda kaldığı yoksul sevgilisini düşünmektedir. Delikanlı "Param yok ama sana verebileceğim sevgi dolu bir kalbim var" demiştir zamanında. Genç kızında istediği budur ama lanet olası para ayırmıştırdır onları... Oysa genç kızın kurtulması için para çözüm olamıyordur. Sevgilisin düşünmeye devam etmekdedir kız. Ayrıldıklarından bu yana 5 yıl geçmiştir. "Kimbilir evlenip çoluk çoçuğa karışmıştır" diye düşünmektedir. Genç kız bunca yıl başka hiç kimseye açmamıştır kalbini. Sevgili yanında olsa hastalık daha da dayanılır olacaktır. Ama yoktur... Zaten ölümde umrunda değildir genç kızın. Sevgilisini bir tek kez görmek istiyordur sadece. Ölmeden önce sadece bir tek kez... Birden babası giriverir odaya ve müjdeyi verir. Aranan kalp bulunmuştur. Genç kız ameliyata alınır, o gece hayatını kaybeden bir gencin kalbi nakledilir. Genç kız iyileşir ve evine döner. Eve döndüğü zaman da kapının önünde bir zarf bulur. Heyecanla zarfı açar ve okumaya başlar: "Sevgilim senden ayrıldıktan sonra, bir kalbe 2 sevginin sığmayacağını bildiğimden; Ne bir kimseyi sevebildim Ne de bakabildim... Her günüm diğerinden daha zor geçti, çünkü özlemin daha da artıyordu. Her gece seni düşündüm sabahlara kadar, her gece senin yanında olmayı istedim. Ve sensizliğe lanet ettim, uykuları haram ettim kendime. Ve bir gün her şeyi değiştirebilecek bir fırsat çıktı önüme. Bu fırsatı değerlendirmeyip, kendime haksızlık edemezdim... Ve değerlendirdim... Senden çok uzaklara gittim, ama artık her gece her daim seninleyim. Sana hep sözünü ettiğim kalbime iyi bak olur mu? Çünkü gözyaşlarımla adını yazdım ona. Seni senden bile çok seven bir sevgi var kalbinin içinde!... ALINTI __________________ |
| | |
| | #164 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Ay ben aglamak istiyorum tutmayın beni ... çok ama çok güzel.. bu sevgililer gününde bu bana hediye edilsin . bayıldım amegine saglık ellerin dert görmesin canım arkadaşım... |
| | |
| | #165 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN canımsın bende okurken ağladım .. |
| | |
| | #166 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Yelda yakında yavuz arkadaşımla beraber şiir sayfamız olacak...inş.. Konu Selinamm tarafından (15-02-2008 Saat 02:04 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #167 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yine bir gece vakti güzel şirlerinizi beklerim zevk ile okuduğum bir bölüm oldu burası |
| | |
| | #168 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti canım aslında benim şiir köşem var (aşkmı al senin olsun)benim şiir köşem ama yavuz arkadaşımla çok güzel bir şiir atışması yapacaz daha önce çok başarılı olmuştuk şimdi yine devam edeceğiz onun için sayfa açaçaz sizler okudukça bizlerde yazmaya devam edecez:) |
| | |
| | #169 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti evet selinam bile bu kobuyu bir başlık altında toplamaya karar verdik |
| | |
| | #170 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN selinam yine bize offfffffff offffffffffff çektirdin duyguları alıp gitti başını |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |