![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "sarahhh canımsın yavuz beyle dün gece kulağımı çınlatmışsınız ben de kim anıyor beni bu saattte dedim :) gece saat 4 te şiir yazıyordum yavuz bey sağ olsun çok beğendi köşeme ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #151 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti sarahhh canımsın yavuz beyle dün gece kulağımı çınlatmışsınız ben de kim anıyor beni bu saattte dedim :) gece saat 4 te şiir yazıyordum yavuz bey sağ olsun çok beğendi köşeme ekledim inş bundan sonra yavuz beyle şiir sayfamız olacak şiirlerimiz için harika yorumlar yazacağına eminim canım.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #152 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Tbiki yazacam ve her zaman takip edecem ben şiir okumaya bayılırım o yüzden arkadaşlarımın şiirlerini hem okuyacam hem yorumda bulunacam siz yeter ki yazın... Umarım kulakların çok çınlamadı ... |
| | |
| | #153 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti evet selinam ile böle bir karar aldık ama değerli modlarımızdan birine ulaşalım onların yetkisi dahilinde gerçekleştireceğiz......sarah selinamın kulağını çok çınlatmışsız dün gece..hissetmiş |
| | |
| | #154 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti evet keşke uyansaymışta bize katılsaymış ama neyse bu gece telafisini ederiz.... |
| | |
| | #155 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN çok güzel ..... EGLERSE MEVLAM GÜZEL EYLER... |
| | |
| | #156 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti bu gecede herhalde benim kulağımda zurna ve davullar ötecek çünkü ben erkenciyim bu gece ama yorumların ayrı bir güzel ve seviyeli tşk ederiz sarah |
| | |
| | #157 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti sarahhh ben gece oturamıyorum canım .yarın akşam konuşuruz ok |
| | |
| | #158 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Olur arkadaşlar siz uyuyun ben sizin yerinize yazılar yazarım ![]() şaka şaka bende birazdan uyuyacam... iyi geceler arkadaşlar tatlı rüyalar hı ayrıca saat 12 yi geçtigine göre 'sevgililer gününüz kutlu olsun'... |
| | |
| | #159 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti sarah senin ve bütün sevenlerin sevgililer günü kutlu olsun |
| | |
| | #160 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Tşk ederim ................... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |