![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "kulakları çınlasın selin hanımın çınlasında kalksın bize güzel bir şiir daha yazsın bu arada ikinizinde şiirleri güzel hem ayrıca burdada sınırlı kalmasın bu şiirler bence bir şiir kitabı çıkarttın ... ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #141 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti kulakları çınlasın selin hanımın çınlasında kalksın bize güzel bir şiir daha yazsın bu arada ikinizinde şiirleri güzel hem ayrıca burdada sınırlı kalmasın bu şiirler bence bir şiir kitabı çıkarttın ... tabi benim fikrim çıkartırsanız ilk alıcı benim haberiniz olsun... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #142 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti sarah bak bu işten zararlı çıkarsın bunu başta belirteyim...............selinama davulda çalsan gelmez herhalde bu saatte yok ya kulakları çınlamasın iyi uykular dileyelim ona...... |
| | |
| | #143 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Her kapı çalışı gibi tıkırtılar ile doldu hayat Ne zaman gelir özlediğin hayat Gama gönlü yaslarım hüzünlerim ile Zamanlı zamansız yok olan düşüncelerim ile Maviyi severim birde karla dolu o sokakları Sensizliğe alışamam sararmış yaprak çöl misali Yürekten yüreğe söz isterim gökkuşağı gibi Bir uçtan diğerine rengarenk Umutlarımdan sızıntı olmasın şüpheye yer kalmadan Kusursuz olanı yaşayalım zamanın en sonundan yavuz01 |
| | |
| | #144 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti ![]() SENİDE SEVDİM HAYALİNİDE Önce bir umut sonrası bir tohum Gel de anlat anlatabilirsen hayata Su ile hayat olsa tohum anlamsız Hayat sudan ibaret ise gerisi yalansız Aşk şarabı sensiz oluyor ise sek Gönülleri deryaya indirebilsek.. Senide sevdim hayalini de Karalar bağlar gün ağarmadan Hadi bir nefes al derinden Atıl gitsin ebediyete düşünmeden Hangi ruh hangi bedene hizmet Sevmeden söylenen kurak çöl misali sözler Senide sevdim hayalini de Bir bakışın ile kaybolan yıllara mı yanarsın Bir nefesine dünyalarımı yakarsın yavuz01 |
| | |
| | #145 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yine bir gece vakti bizim şairler yine coşmuşlar maşallah yavuz bey sizde ne maharetler varmış koccaman bir alkış benden size ![]() |
| | |
| | #146 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN aşk kokuları alır gibiyim ![]() çok hoş bir yazı buarada özel pm attım ama bakarmısınız..
__________________ |
| | |
| | #147 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN canımsın sen benim ben hep senin yanında olacam bunu biliyrosun değilmi .. |
| | |
| | #148 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN sgor cevap yazdım özelden sana sanırım yazdığım şeyi açıkladım.. |
| | |
| | #149 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Yelda arkadaşım sizinde şaiirliğiniz< varsa siz buyrun eminim yavuz arkadaşımla çok iii bir ikili olursunuz ben sadece bir 4 lük yazdım.. Konu Selinamm tarafından (14-02-2008 Saat 12:12 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #150 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Selinam yüreğinden dökülen bu satırlarına bu şekilde cevap vermek geldi içimden….hüzün.elem.özlem kokan bu şiire Adı yok boş yere yazılmış satırların Boş kalmış senden sonra sokaklarım Yaprak misali savrulsan da hayatta Ne kadar kar yağsa da üzerine lapa lapa Liğme liğme tüketirler satırlarını Paslanmış o sözleriyle derinden Bakamazsın her resme Onu her özlediğinde Terk edilen yüreğinde bir sızı olsa da Her baktığın resimde yaşayamazlar… senin kadar cümlelerinde Yanlış yerde ve zamanda Yanlış yere park edilen kalpler İçindeki sevgi anlatıyor sana Gitmelerde kalmayı ama bir türlü kayıtsız kalmamayı Anlat ki herkes anlasın umutlarla yaşamayı Yavaşça derinlere gömüldüysen eğer Geceden ağlıyorsa gündüzler Eylerse mevlam güzel eyler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |