![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet bak yavuz bey selinam doğru sölüyor bunun bir sebebi olmalı..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #121 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yine bir gece vakti evet bak yavuz bey selinam doğru sölüyor bunun bir sebebi olmalı |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #122 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti bence de şiirleriniz çok güzel siz yazmaktan bıkmadığınız sürece bizler burada hepsini okuyacağız supermeydanı şiirsiz bırakmayın
__________________ |
| | |
| | #123 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti |
| | |
| | #124 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti hadi artık kırmayın bizi söyleyin ilham periniz kim bilmek istiyoruz dimi arkadaşlarrrr ha bu arada kendi şiirlerimi de söyleyim benim d şiirlerimi okuyun arkadaşlarr yaaaaa |
| | |
| | #125 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Selinamm inan hepsini okuyoruz :) Hem de büyük bir keyifle :) EMeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık :) |
| | |
| | #126 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Koptu yine bu akşam yüreğimde fırtınalar gemiler alabora oldu gönül kıyısındaki ağaçlar kırılan dallarına ağlayıp büktüler boyunlarını gitsem bu gönül limanından deniizn en derinlerine korkuyorum BENİ YOK ETMEYE ÇALIŞAN DÜŞÜNCELERİMDEN.. CEYLAN.. |
| | |
| | #127 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti bluice ve yeldaa düşünceleriniz için teşekkür ederim ( nazım hikmet benzetmen değişik bir yorum ) selinam ve sahrabetiş hanım bu cevapta size gelsin öncelikle galiba sizin sorularınız beni köşeye sıkıştırdı bunu kabul etmemek elde değil aşkın olduğu yerde acı..acının olduğu yerde aşkta olsa gerek yaşayınca insan düşüncelerden söze sözden düşüncelere dönüşüp kaleme de dökülünce sana göre acı bana göre aşktan kaynaklanan sözler dökülüp geliyor ardı ardına.......... |
| | |
| | #128 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti yavuz bey ben ısrarımdan vaz geçtim diğer arkadaşları bilmem sanırım söylemek istmiyorsunuz ne yapalım öyle olsun |
| | |
| | #129 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() Kaybolup gittin yüregimin denizinde |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |