![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "bıktım maske takan iki yüzlü insanlardan üreperiyorum söyleiklerinden konuştukça ne kadar yalan söylediklerini kendileri bile fark ediyor ama ne gariptiki beni kaybetiklerinin farkınada değiller..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #111 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN bıktım maske takan iki yüzlü insanlardan üreperiyorum söyleiklerinden konuştukça ne kadar yalan söylediklerini kendileri bile fark ediyor ama ne gariptiki beni kaybetiklerinin farkınada değiller |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #112 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Son bulacak gözyaşların Kurusun istemem göz pınarların Akan son damlasına kadar Süzülünce yanaklarından Bir kelepçe misali bağlayıcı olsan da İki eli bağlayan ama bırakmayan Adı kelepçe olacak bu aşkın Ama kader mahkumunu bağlayan değil..sevdaya bağlayan Dönüşü olmayan bir yol gibi..sanki bir labirent Her gittiğin yer farklı bir yer… farklı bir sen..ben Hayata tutunmaya çalışan genç ama yaşlı bir beden Umursamadan çekip giden yavuz01 |
| | |
| | #113 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Yollar ayrılıklarda son bulur derler ya hani İşte o kavşağa girmişse seven Dönüşü olmadığını bilmeden Bir beden düşün kurumuş Toprak misali bir damla su ile hayat bulan Hangi gecede gideceksin. Işığı olmayan sessizliklerde Baharı baharda yaşarsın Ben sende dört mevsimi yaşadım Yürekte gonca gül idin mevsimi gelince açan Sakinliği sende yaşadım sende kaybettim Sever iken yorulmuyor insan Ölmezliğin kendiside olsan Artık dönüşü olman bir yoldan Usulca gideceksin sonu uçurum da olsa yavuz01 |
| | |
| | #114 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Sana dair senin olanları biriktiriyorum Bulut misali hasretinle yol alıyorum, gecede, gündüzde Cevabı olmayan sorular ile boğuldum Biriktiriyorum sana ait olan her şeyi. Yaktığın son mektubu Işığı olmayan gecede karanlıklar sarmaladı. seni sensizliği Kimse bilmez anlayamaz!.. nasıl olsa sende olan saklı beni Hissettiğin an geliyor kendi anlamları ile Düşleyince yaşıyorsun…işte umut ışığını o an yakalıyorsun Zormuydu gönülden gönüle bir köprü kurmak Harcını karımak için illa taş.toprak şartmı Hiç denedin mi zifiri karanlıkta kelimeler ile köprü kurmak Hep zor olan imkansızlıklarımı istedik.. Denedin mi bir kitabı sondan okumayı Sondan başa dönmeyi Hep son kelimelerimizin soğuğunda mı yaşayacağız.anlamsızlıkları yaşatacağız Senin gözlerinden bakmak isterken dünyaya artık istemiyorum yavuz01 |
| | |
| | #115 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: yine bir gece vakti yavuz bey tarzınız bana nazım hikmeti anımsatıyor fakat yazdıklarınızı okuyuncada sizi tebrik etmekten geri kalamıyorum devamını bekleriz |
| | |
| | #116 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN arkadaşlar işte malatya resimleri nihayet ekledim ama malatyann güzellikleri bu kadarla sınırlı değil yaniii:) |
| | |
| | #117 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN arkadaşlar kaç defa ekledim neden bilmem sonra siliniyo resiler? |
| | |
| | #118 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN bunun sebebi linkler ilk önce fotoları bilgisayarına yükle sonra dowland et tekrar yükle sana yardım edecek link ImageShack® - Hosting
__________________ |
| | |
| | #119 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Ayyyy saol yaaaa olmazsa bundan sonra nasıl yapacağımı sana sorayımmm:) |
| | |
| | #120 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Bencede harika şiirleriniz var yavuz bey yelda akadaşıma katılıyorum bendeee ama bu ilham nerden geliyo onuda anlamk lazım dimi ama:) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |