![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "harika birgün geçirdim sevdiklerimle beraber:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #91 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() harika birgün geçirdim sevdiklerimle beraber:Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #94 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN canımsın ya tşk ederim arkadaşım akşam çok kızğın bi anımda yazdım aslında siteye yazmayacaktım ama son anda karar verdim yazmaya tekrar tşk ederim |
| | |
| | #95 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN sağol arkadaşım şiir sayfamı ziyaret edip kendinden bişeyler kattığın için... |
| | |
| | #97 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN gerçekten çok güzeldi tbrk ederim arkadaşım yeni yazılarını sabırsızlıkla bekliyoruz sen yaz ki bizde okuyalım yazdıklarını....ha bu arada arkadaşım diyorum umarım diyebilirim sana arkadaşım. |
| | |
| | #98 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Nw demek tabiki ama sanırım abla desen daha uygunolacakk hehehhehehe |
| | |
| | #99 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN peki arkadaşım abla demiyim ama bende çok küçük sayılmam sende çok büyük degilsin o yüzden moralimizi boşu boşuna bozmayalım arkadaşım ... |
| | |
| | #100 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Kolay bir hüzün mü oldu içimde duran aşkın Hüzündür gecede sarkan sevdalar Tutunabildiğin kadar güzel tek bir umut da olsa gülüşün Hükmet hükmünle yürek limanına ne kadar hükmedebilirsen Al bu bedenden sevdiğimi.. ne kadarını alabilirsen Kalbimde taşıdım dalında koparılmış çiçek misali Seslende uyansın…. sesinle yada hangi farklı müziğinle Bilirmisin mavi sularda yüzen gemileri Hangi sevdaya hasret rüzgarı ile yelken açtığını Bir sevda ölüyor bir köşede.. beklide gecenin karanlığında yavuz01 |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |