![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "SEVGİLİYMİŞ ADIN LEYLA" başlıklı konu görüntüleniyor, "SEVGİLİYMİŞ ADIN LEYLA Kime sorsam demediler, Sevgiliymiş adın Leyla. Adını dün söylediler. Sevgiliymiş adın Leyla. Sordum adın,taşa dağa, Kimseye sormam bir daha. Unutmam gayri vallaha Sevgiliymiş adın Leyla. Sevda giren ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SEVGİLİYMİŞ ADIN LEYLA SEVGİLİYMİŞ ADIN LEYLA Kime sorsam demediler, Sevgiliymiş adın Leyla. Adını dün söylediler. Sevgiliymiş adın Leyla. Sordum adın,taşa dağa, Kimseye sormam bir daha. Unutmam gayri vallaha Sevgiliymiş adın Leyla. Sevda giren gönüllerde, Dertli öten bülbüllerde. Yediverende güllerde, Sevgiliymiş adın Leyla. Sevdan başıma belaymış, Sevip sevilmek kolaymış. Sabrını veren mevlaymış, Sevgiliymiş adın Leyla. Sevgime sevgin katarım, Adın yer içer yutarım. Artık aklımda tutarım, Sevgiliymiş adın Leyla. ÖZDEMİR nail, adına, Seven ersin muradına. Değişmem balın tadına, Sevgiliymiş adın Leyla. Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |