![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "BOŞA, GİDER, SÖZÜM, BENİM" başlıklı konu görüntüleniyor, "BOŞA GİDER SÖZÜM BENİM Bütün mevsimler güzeldir, Hepsi bir şeye özeldir, Yaprağın sonu gazeldir, Kışa gider yazım benim. Bir hayal ile yaşarım İçime sığmaz taşarım Hayat yolunda koşarım Koşa gider ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 47 Rep: 4675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BOŞA, GİDER, SÖZÜM, BENİM BOŞA GİDER SÖZÜM BENİM Bütün mevsimler güzeldir, Hepsi bir şeye özeldir, Yaprağın sonu gazeldir, Kışa gider yazım benim. Bir hayal ile yaşarım İçime sığmaz taşarım Hayat yolunda koşarım Koşa gider dizim benim. Pişmiş aşa su katılmaz Çiğnenmeden de yutulmaz Sakalım yok ki tutulmaz Boşa gider sözüm benim. Derdi biter sızı kalır, Yara gider izi kalır Eda ile nazı kalır, Coşa gider sazım benim ÖZDEMİR der dünya fani, Gitti giden, gelen hani Ne imzası nede sanı Şaşa gider izim benim. Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye | Cevap: BOŞA, GİDER, SÖZÜM, BENİM emeğine yüreğine sağlık hamdi abi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |