![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "ANNELERİN, HAKKI, ÖDENMEZ" başlıklı konu görüntüleniyor, "ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ Sevgimizi yerler yutar içerler Ödenmez dünyada hakkı annenin Bizim için dünyalardan geçerler. Ödenmez dünyada hakkı annenin Saten kundaklara sarar belerler, Geceleri uykuların bölerler Alır kucağına ninni söylerler, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 41 Rep: 4000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ANNELERİN, HAKKI, ÖDENMEZ ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ Sevgimizi yerler yutar içerler Ödenmez dünyada hakkı annenin Bizim için dünyalardan geçerler. Ödenmez dünyada hakkı annenin Saten kundaklara sarar belerler, Geceleri uykuların bölerler Alır kucağına ninni söylerler, Ödenmez dünyada hakkı annenin. Aç kalsada bile açım diyemez, Yavrusundan ayrı asla yiyemez. Bayramlarda yeni bir şey giyemez, Ödenmez dünyada hakkı annenin. Anneler gibi yar olmazmış meğer Sıcacık kucağı her şeye değer. Yeniden dünyaya gelseler eğer , Ödenmez dünyada hakkı annenin. Nasıl yaşıyorlar bilemezler ki, Bizden başka dilek dilemezler ki Bizler ağlar iken gülemezler ki. Ödenmez dünyada hakkı annenin. Dilara,bir anne, başta tacımız, Alınca kucağa geçer sancımız. Her türlü derdimize ilacımız Ödenmez dünyada hakkı annenin. ÖZDEMİR, benimde bir annem vardı Kolların boynuma şefkatle sardı Gözlerin kırpmadan bana bakardı, Ödenmez dünyada hakkı annenin Bir anne olan, DİLARA hanımefendinin;şahsında tüm annelere ithaf ediyorum. Hamdi ÖZDEMİR Emekli astsubay. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |