![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "GEÇTİ BE GÜLÜM" başlıklı konu görüntüleniyor, "GEÇTİ BE GÜLÜM Farkında olmadan bunca seneler İyi kötü derken geçti be gülüm. Neler geldi başa gelecek neler Gamı yedi derdi içti be gülüm. Gam ekmeğim dert katığım hem aşım ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GEÇTİ BE GÜLÜM Farkında olmadan bunca seneler İyi kötü derken geçti be gülüm. Neler geldi başa gelecek neler Gamı yedi derdi içti be gülüm. Gam ekmeğim dert katığım hem aşım Dert ortağım arkadaşım yoldaşım Koskoca dünyaya sığmazken başım İğne deliğinden geçti be gülüm. Hayalmi, umumu muratmı,nedir. Her şeyi yapmaya yaradan kadir Mevlam ol demezse olmuyor sadir Yazımızı böyle seçti be gülüm. Çok istedik isteğimiz olmadı Vakit gelip belki zaman dolmadı Hayallerim ümitlerim solmadı Filizlenip çiçek açtı be gülüm. ÖZDEMİR daima ümitle yaşar, Bir hayal uğruna yürüyüp koşar, Bülbül gülü için şakıyıp coşar. Gülüde, rayiha saçtı be gülüm. Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. . |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye | Cevap: GEÇTİ BE GÜLÜM Alıntı:
![]() yüreğine kalemine sağlık abi | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: GEÇTİ BE GÜLÜM Sevgili PAM aRt kardeşim.bazı zamanlar insan geçmişteki günlerini unutamıyor. O günlerin içimizde bıraktığı uhteler de bazan şiir, bazan roman,bazan türkü ve bazanda şarkı oluveriyor insanın dilinde.Ben hayatı geçmişi ve geleceği ile birlikte çok seviyorum. belki ondandır.Kendine haksızlık ediyorsun .sende üretkenlik olmasa idi şiirimdeki o ayrıntıların farkına varamazdın.Yolun ve bahtın açık olsun.Saygılar sunarım. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |