![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Aç Ya ad Kapat!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arada bir yerde 'sıkışıp kalmak' istemem Vurmuşsam gönül kapını Ya 'sonuna kadar açacaksın' Ya da 'Kapıdan kovacaksın' Karar vereceksen eğer, Bu 'vicdanının' değil 'Yüreğinin' sesi olmalı Ve... Konuşurken duyulmalı Her ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aç Ya ad Kapat! Arada bir yerde 'sıkışıp kalmak' istemem Vurmuşsam gönül kapını Ya 'sonuna kadar açacaksın' Ya da 'Kapıdan kovacaksın' Karar vereceksen eğer, Bu 'vicdanının' değil 'Yüreğinin' sesi olmalı Ve... Konuşurken duyulmalı Her yürekte dostta barınır yaren de Lakin her biri 'farklı yerlerde' Ev sahibi isen adil olacaksın Ve her şeyi yerine oturtacaksın Kapını çalan misafir de olabilir Dilenci de! .... Yorum senin İkram da gerekebilir sadaka da Karar senin! .... Lakin mecbursun! ..Ya kapıyı çarpacaksın Ya da alabildiğine açacaksın Kapının ardın da asla ama asla Saklanmayacaksın! .... Unutma ki; Kapıda bekleyenler, Açılmayan kapıların ardını, Çok iyi bilirler! .. Ve... Boyunlarını bükmeyi de! .... Kovulmak 'Bilinmemekten' Reddedilmek 'Beklemekten' Daha evladır! .. Çünkü; Her yolun bir sonu vardır! .. Kadir Albayrak |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |