![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "CANIM ÖĞRETMENİM" başlıklı konu görüntüleniyor, "CANIM ÖĞRETMENİM Daha henüz küçük çocuk yaşımda Okuma yazmayı sizden öğrendim. Sıcak bir el dolaşırdı başımda Okuma yazmayı sizden örendim. Sabırla anlatır,usanmaz bıkmaz Küçücük boyuma yaşıma bakmaz. Dersi bitirmeden dışarı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Rep Gücü: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CANIM ÖĞRETMENİM CANIM ÖĞRETMENİM Daha henüz küçük çocuk yaşımda Okuma yazmayı sizden öğrendim. Sıcak bir el dolaşırdı başımda Okuma yazmayı sizden örendim. Sabırla anlatır,usanmaz bıkmaz Küçücük boyuma yaşıma bakmaz. Dersi bitirmeden dışarı çıkmaz, Okuma yazmayı sizden öğrendim. Dinleyiniz beni çocuklar derdi Bildiği ne varsa hepsini verdi Dünyayı getirdi masaya serdi Okuma yazmayı sizden öğrendim. Her gün doldururdu bilgi torbamı Aratmazdı annem ile babamı Ödüllendirirdi küçük çabamı Okuma yazmayı sizden öğrendim. Bütün mesleklerin onlar hocası, İlimle tutuşan tüten bacası. Bilgi hazinesi genci kocası Okuma yazmayı sizden öğrendim. Yeni nesil sizin eserinizdir, Başımızın üstü hep yerinizdir. Işık saçan güzel gözlerinizdir, Okuma yazmayı sizden öğrendim. ÖZDEMİR e bu gün gibi dününüz Kutlu olsun ÖĞRETMENLER gününüz Bütün dünyaları saran ününüz Okuma yazmayı sizden öğrendim. Öğretmenler günü anısına yazdığım bu şiirimi :Güzel yurdumun her köşesindeki tüm Öğretmenlerimize ithaf ediyorum. NOT:Köylerdeki okullarda eğitim gören çocuklarımızın da,Öğretmenler Gününde okuyabilmeleri maksadıyla. Şiiri erken yayınlıyorum.Lütfen köylerimize ulaştıralım. Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye | Cevap: CANIM ÖĞRETMENİM kalemine yüreğine sağlık.Bu duyarlılığın için teşekkürler hamdi abi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |