![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "MAŞİDE YE DAİR ... (SENSİZ ŞEHİR)" başlıklı konu görüntüleniyor, "MAŞİDE YE DAİR ... (SENSİZ ŞEHİR) Serseri sisler sardı bu şehri Sonra yağmurlarla düştün Gecenin sesine Ve ben Her sokağına sel oldum ama Islanmadım seninle Gözyaşlarım karıştı damlalara Denizlerin efkarıydı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | MAŞİDE YE DAİR ... (SENSİZ ŞEHİR) ![]() MAŞİDE YE DAİR ... (SENSİZ ŞEHİR) Serseri sisler sardı bu şehri Sonra yağmurlarla düştün Gecenin sesine Ve ben Her sokağına sel oldum ama Islanmadım seninle Gözyaşlarım karıştı damlalara Denizlerin efkarıydı bu Dalgaların unutulmuş tebessümü Senden uzak şehirlerde Birbaşkasıyla oldugunu bilmenin acı yarasıydı bu Yasaklar gece oldu Hayatsa bir sürgün Sen varsın Belki birkaç sokak ilerde ve ben Yine en serseri bu şehirde .... ____________________________ Konu whitefalcon tarafından (21-11-2007 Saat 10:48 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: MAŞİDE YE DAİR ... (SENSİZ ŞEHİR) selam kim olduğunu merak ettim benim adımda maşide belki banadır diye düşündüm bian:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |