FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Şiir

ATEŞİNE YAKMADAN GEL

Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "ATEŞİNE YAKMADAN GEL" başlıklı konu görüntüleniyor, "ATEŞİNE YAKMADAN GEL Acı bana gel sevdiğim, Ateşine yakmadan gel. Budur inan ki bildiğim, Çaresiz bırakmadan gel Kulağımdan gitmez sesin, Yanımda her an nefesin. Tükendi mi yar hevesin, Öyle uzak ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-11-2007, 10:20 PM   #1
Yeni Uye
''CANIMI CANAN EĞER İSTERSE MİNNET CANIMA,CAN NEDİRKİ ONU KURBAN ETMEYEM CANANIMA''.

Hamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyor
ATEŞİNE YAKMADAN GEL

ATEŞİNE YAKMADAN GEL

Acı bana gel sevdiğim,
Ateşine yakmadan gel.
Budur inan ki bildiğim,
Çaresiz bırakmadan gel

Kulağımdan gitmez sesin,
Yanımda her an nefesin.
Tükendi mi yar hevesin,
Öyle uzak bakmadan gel.

Gel ol gönlümün sultanı
Seven sevmeyeni tanı
Beni sevecektin hanı,
Gönüllere akmadan gel.

Bir ömür boşa geçecek,
Sanki bir susun içecek.
Gönlümde açılan çiçek,
Saçlarına takmadan gel

ÖZDEMİR bu nasıl sevda,
Son pişmanlık etmez fayda,
Yaşanmamış güneş ayda,
Şimşek gibi çakmadan gel.

Hamdi ÖZDEMİR
Emekli Astsubay.
Hamdi ÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 18-11-2007, 10:40 PM   #2
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: ATEŞİNE YAKMADAN GEL

yüreğine ve kalemine sağlık hamdi abi şiirlerin çok güzel
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19-11-2007, 10:44 AM   #3
Yeni Uye
''CANIMI CANAN EĞER İSTERSE MİNNET CANIMA,CAN NEDİRKİ ONU KURBAN ETMEYEM CANANIMA''.

Hamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyorHamdi ÖZDEMİR çok gurur duyuyor
Cevap: ATEŞİNE YAKMADAN GEL

Çok teşekkürler PAM-aRT kardeşim kusuruma bakmayın her mesajınıza karşılık veremiyorum.Malumlarınız birden fazla sitelere şiir gönderiyorum elimden geldiği kadar yanıt vermeye çalışıyotumç.sevgilerimle.
Hamdi ÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:28 PM .