![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "BEN,UNUTTUM,SENDE,UNUT,BE,GÜLÜM." başlıklı konu görüntüleniyor, "UNUT BE GÜLÜM Elimde olmadan incittim seni, Bağışla sevdiğim bağışla beni Bir ömür boyunca olup biteni Ben unuttum sende unut be gülüm. Hakkın çoktur ödeyemem peşinen Yaşanır mı hayal ile ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEN,UNUTTUM,SENDE,UNUT,BE,GÜLÜM. UNUT BE GÜLÜM Elimde olmadan incittim seni, Bağışla sevdiğim bağışla beni Bir ömür boyunca olup biteni Ben unuttum sende unut be gülüm. Hakkın çoktur ödeyemem peşinen Yaşanır mı hayal ile düşünen Boynum bükük gözümdeki yaşınan Ben unuttum sende unut be gülüm. Bir sen varsın bende, birde yaradan Yine battı, bakışların aradan Kan akıyor bak açtığın yaradan Ben unuttum sende unut be gülüm Bir mahzun olursun gönül koyunca Bulamazsın kendin gibi suyunca Hurimi sin Melekmisin soyunca Ben unuttum sende unut be gülüm. İnce düşünceli hassas tutumun Canıma canından bir can katımın Bir ay gibi güneş gibi batımın Ben unuttum sende unut be gülüm. Diyarı gurbeti yapmışız vatan Alemin derdini içine atan İyiliğe karşı bize taş atan Ben unuttum sende unut be gülüm.. Hep alıştık darlık yokluk çekmeye Leyla Mecnun gibi boyun bükmeye Sevdamızı katık yaptık ekmeğe Ben unuttum sende unut be gülüm. Uğruna öleyim daha ne deyim Azat et kulunu çöle gideyim Ben bende değil ki inan sendeyim Ben unuttum sende unut be gülüm En sevdiğin sevgilinin başına Niyaz edem toprağına taşına Merhamet et gözlerimin yaşına Ben unuttum sende unut be gülüm. Bağışlarsan bir sel gibi coşarım Nerde olsam yine sana koşarım Seninle ölürüm senle yaşarım Ben unuttum sende unut be gülüm. Yalvarmaktan derman kalmadı bende Lütfedip af eyle bağışla sende Mübarek aylarda mübarek günde Ben unuttum sende unut be gülüm. Günahım boynumda elimde suçum Kalmadı dişlerim döküldü saçım ÖZDEMİR GÜLŞEN'de, ben sende hiçim Ben unuttum sende unut be gülü 1994 yılında eşim Gülşen ÖZDEMİR e atfen yazdığım bu şiirimi tüm evli çiftlere itaf ediyorum. Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye | Cevap: BEN,UNUTTUM,SENDE,UNUT,BE,GÜLÜM. teşekkür ederiz hamdi abi güzel şiir yazmışşın emeğine sağlık |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: BEN,UNUTTUM,SENDE,UNUT,BE,GÜLÜM. Gönlüne sağlık Hamdi Abi......Umarım şuan, herşey istediğin gibidir......
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEN,UNUTTUM,SENDE,UNUT,BE,GÜLÜM. Kaleminize sağlık Hamdi Bey , hakikaten büyük bir samimiyetle ve duygu yoğunluğu ile yazılmış . Her dizede belli oluyor . Kadınlar kolay kolay unutmazlar hiçbir şeyi ama şiirdeki sıcaklığa da pek hayır diyemezler . Ayrıca şiirdeki lirik tat hemencecik okunmasını ve damakta hoş bir tat kalmasını sağlıyor . Tekrar emeğinize sağlık . Nice güzel günlerde güzel şiirlerinizi okumak dileğiyle ... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEN,UNUTTUM,SENDE,UNUT,BE,GÜLÜM. Şiirlemi okuyupta mesaj gönderen ve gönderemeyen Güzel kardeşlerimin hepsine ayrı ayrı teşekür ediyorum.O siz kardeşlerimin teveccühü yoksa ben alelade amotörce bir şeyler üretmeye çalışan.sıradan biriyim.Elimden geleni dilimden döküleni sizlerle paylaşmak gayretindeyim.hepinizi saygı ile selamlıyorum. Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |