![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "KÜLLERİ KALDI" başlıklı konu görüntüleniyor, "KÜLLERİ KALDI Seni sevdiğime alem şahitti Öyle bir sevdaki canım incitti. Bir masal misali yaşandı bitti Geride külleri kaldı sevdiğim. Derdimi söylemem, diyemem ele Ne cefalar çektim bak bile bile. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 47 Rep: 4675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KÜLLERİ KALDI KÜLLERİ KALDI Seni sevdiğime alem şahitti Öyle bir sevdaki canım incitti. Bir masal misali yaşandı bitti Geride külleri kaldı sevdiğim. Derdimi söylemem, diyemem ele Ne cefalar çektim bak bile bile. Geliyorum desen gayrı nafile Geride dünleri kaldı sevdiğim. Anlamadın feryadımdan sesimden Vazgeçer mi sandın,bu hevesimden İncitip Kırdığın aşk kafesimden Geride tüyleri kaldı sevdiğim. Rüya gibi geçti gençlik çağları Eriyip tükendi sevgi dağları Talan oldu gitti gönül bağları Geride gülleri kaldı sevdiğim. ÖZDEMİR sevginin sırrına erdi, Bir sevda uğruna ömrünü verdi. Mecnun gibi Leylasını severdi, Geride çölleri kaldı sevdiğim. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |