![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "sen ve duvar" başlıklı konu görüntüleniyor, "şunu bil.uğruna hayat verilecek kadınsın ama seninle duvar arasında bir fark olması lazım ben aşkı sokaktan toplamıyorumki yüreğimde yapıyorum ve seni sevmeyi üretmek için çok emek sarfediyorum seni beni sev ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | sen ve duvar şunu bil.uğruna hayat verilecek kadınsın ama seninle duvar arasında bir fark olması lazım ben aşkı sokaktan toplamıyorumki yüreğimde yapıyorum ve seni sevmeyi üretmek için çok emek sarfediyorum seni beni sev diye zorlayamam ama tepki alamadıktan sonra duvarla aranda bir fark göremiyorum sevmiyorsan söyle,seviyorsan tepki ver duvar gibi durma bu hayalet duruşu hiç yakışmıyor sana zaman istiyorsan söyle duvar gibi durma ömrümün tüm zamanlarını feda ederim sana yeterki söyle,yaklaş yada durma git ama susma duvar gibi durma serkan altay) serkhan.saygılar Konu Mevt tarafından (21-10-2007 Saat 07:08 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: sebepsiz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |