![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Abdurrahman YARAN şiir'leri" başlıklı konu görüntüleniyor, "ironi sana yazıyorum bütün bunları hiç okuyamayacak olsan da ey güzel kadın! ve sen! bu satırları okuyan! okuduğuna göre sen değilsin muhatabı bu satırların Abdurrahman YARAN..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: sultanların şehri
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 232 ![]() ![]() ![]() | Abdurrahman YARAN şiir'leri ironi sana yazıyorum bütün bunları hiç okuyamayacak olsan da ey güzel kadın! ve sen! bu satırları okuyan! okuduğuna göre sen değilsin muhatabı bu satırların Abdurrahman YARAN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 232 ![]() ![]() ![]() | Cevap: birkaç şiir de benden bir sevdalı çocuk ben bir sevdalı çocuk yüreği ellerinde gözlerinde akmaya hazır bir gözyaşı saklı ve gönlünde bir sevda masalı. her solukta ciğerleri yakan bir zehir gibi kalbine aşkı doldurmuş üç asır gibi geçen üç yılda. şimdi yakıyorum bir bir bütün fotoğraflarını yaşanmamış hatıralarımızın hiç tutamadığım ellerinden çekiveriyorum ellerimi. dizlerinden kaldırıyorum başımı aniden. gözlerinden kaçıp uzaklara dalıyor bakışlarım. uzaklarda bir yerlerde ben seni arıyorum. sen nerdesin? bakışları bana ait olmayan yeşil gözlerinin hayaliyle yazdığım şiirleri tek tek yakıyorum. ve şimdi ben bakışlarımın ait olmadığı gözlere bakıyorum. bir kibrit çakıyorum üstüne bütün acılarımın artık takmıyorum hiçbir şeyi kafama. uğraşsam da çözemeyeceğim dertlerimi sevmeyi öğrendim. ve bir de şiir yazmayı.. işte bunlar sevdanın bana kazandırdıkları. peki ya kaybım. koparıp kalbimi göğsümden bir an acı duymadan hiç tereddüt etmeden çekip gittin ya şimdi bana kalpsiz demekte çok haklısın. gecenin koynunda uzamış sakallarım, müebbet yalnızlığım, hep hasreti gösteren saatimle ben bir sevdalı çocuk yüreği ellerinde gözlerinde akmaya hazır bir gözyaşı saklı ve gönlünde bir sevda masalı. şimdi alıp başımı gidiyorum buralardan. sanma seni bırakıyorum. ben seni arıyorum. Abdurrahman YARAN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 232 ![]() ![]() ![]() | Cevap: birkaç şiir de benden bulutsuz bir gece bulutsuz bir geceydi anadolu’nun bir köşesinde seni düşünüyordum. bulutsuz bir geceydi. hava ateş gibiydi ben üşüyordum Abdurrahman YARAN |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 232 ![]() ![]() ![]() | Cevap: birkaç şiir de benden seni hala seviyorum benim hiçbir zaman tutamadığım ellerin şimdi hangi avucun sıcaklığını duyuyor? o alev alev, o beni yakan gözlerin şimdi hangi bakışlarda tutuklu? senin kalbin bir başkasının sevgisiyle atarken benim damarlarımda senin ateşin dolaşıyor. yüreğim göğüs kafesime sığmaz oluyor her nefes alışımda sanki ciğerlerime sevdan doluyor. bu yükün altında eziliyor, ufalıyorum. gündüzler neyse ama geceleri derdimle baş başa kalıyorum. hayalin geliyor gözlerimin önüne, güzel yüzün sonra bütün masumiyetiyle. gözlerimin pınarına birer damla yaş yürüyor. bir anda bütün benliğimi bakışların bürüyor. sevda çekmek zormuş. anlıyorum. ağlamak istiyorum ağlamıyorum. belki de her şey bitti sanıyorsun. huzura kavuştuğumu düşünüyorsun. ben huzuru, huzuruna varınca buluyorum. ama hayır, sen de biliyorsun seni hala sevdiğimi. ama anlamak, inanmak istemiyorsun. o yüzden mi bakmıyorsun gözlerime? o yüzden mi suskun dudakların? bir sözünle ölüme gidecekken neden bu sessizlik? senden gelene razıyken ölüm de olsa ne diye beni karanlığa gömüyorsun? belki farkında değilsin ama. beni gün be gün öldürüyorsun. sen de biliyorsun. seni hala seviyorum. Abdurrahman YARAN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 232 ![]() ![]() ![]() | Cevap: birkaç şiir de benden Hükmen mağlup adım adım yalnızlık adım başı sitem her adımda seni kaybettiğimi hatırlıyorum. sonra hiç benim olmadığın geliyor aklıma. manasız bir mutluluk acı bir gülümseme oturuyor yüzüme hiç kazanmamış olanlar kaybedemez diyorum. Abdurrahman YARAN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 232 ![]() ![]() ![]() | Cevap: birkaç şiir de benden gel-git gel havaya düşerken cemre ilk geldiğin gibi kırılırken soğuk inadı kara kışın essin kavak yapraklarına sevda türküleri söyleten yel sen gel. ışıksız saatlerinde şehrin, gün uykuya, insanlar hülyalarına dalınca gel. gören olmasın geldiğini. kayıp zamanlarda meçhul mekanlarda bul beni. ılık bir yaz rüzgarı gibi yaklaş sessiz sessiz. geldiğini duymasın deniz okşarken bakışların gözlerimde saklı çocuğu tenim hissetmesin dokunuşlarını. bir türkü gibi dolaşsın dudaklarımda ellerin tam söyleyecekken seni sevdiğimi mühür olsun parmakların ve git denizler tutuşmadan hiçbir şey konuşmadan kimseye bahsetmeden bu gizli buluşmadan git. güneş perdelerini açmadan şehrin uyanmadan çocuklar uykularından yanmadan gökte asılı olan kibrit geldiğin gibi sessiz git. Abdurrahman YARAN |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 232 ![]() ![]() ![]() | Cevap: birkaç şiir de benden beklenenler bir ölüm türküsü şimdi dudaklarımda bir de sen bir azrail’i bekliyorum eminim geleceğinden bir de seni gelmeyeceksin biliyorum Abdurrahman YARAN |
| | |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: birkaç şiir de benden Alıntı:
Eserlerinizi zevkle okudum, bazen bir nusubet, bin nasihatden hayırlıdır derler ya, ben buna inananlardanım. Sitemizin değerli Adminlerinden Dogangüneş hanımefendi, size ait olduğunu bilmeden isimsiz bir şiirinizi beğenip sitede yayınlamasaydı, sizlerle sitemiz ve biz, bizlerlede siz tanışık olamazdınız. Emeğinize duygu ve ilhamlar dolsun. Ha bu arada espiride olsa bende şiirinizde bir harf düzeltmesi yaptım, İçim elvermedi eksik harfin kalmasına şiirle buluşsun istedim. | |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 232 ![]() ![]() ![]() | Cevap: birkaç şiir de benden teşekkür ederim erkişi, söylediğiniz doğru. bunda da bi hayır vardır. umarım bundan sonra hep beraber oluruz. hatta diğer başlıkta da dediğim gibi ben istanbuldayım. uygun olan şiir dostları ile bir araya gelebilir,tanışır, sohbet ederiz. düzeltmeye gelince:) aslında hata yok diye düşünyorum. güneş perdelerini açmadan şehrin, uyanmadan çocuklar uykularından yanmadan gökte asılı olan kibrit gökte aslını olan kibrit güneş oluyor ve güneş doğmadan manasında da bu kibrit yanmadan önce git demeye çalışmıştım. ama yine de dikkatiniz için teşekkür ederim :) |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Abdurrahman YARAN şiir'leri Emeğinize ve yüreğinize sağlık Abdurrahman Bey . Elbette hepimizin yüreği acılarla zaman zaman dağlanıyor , kimi zaman bir sevda alıp götürüyor bizi başka diyarlara kimi zaman da ruh kendisini kayıplara itiyor . Belki de gönlümüzün en derin yerlerinde hissettiğimiz bu acıdır biiz bunca samimiyetle yazmaya iten . Size bu satırları yazdıran o güçlü duyguyu , hiç kaybetmemeniz dileğiyle tekrar teşekkür ediyorum . Tebrikler :Entusiasmado: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |