![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "kadınlara bakış içısı şiirleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "varlığın dünyama utanç kaynağı kime,neye,kaça kendini sattın ALLAHtanda korkun yokmuydu senin millete kendini otoban yaptın şimdi kimse sana demezmi neyin eksikti adamsa adam praysa para sevgiyse sevgi anlayamadım kusura bakma ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | varlığın dünyama utanç kaynağı kime,neye,kaça kendini sattın ALLAHtanda korkun yokmuydu senin millete kendini otoban yaptın şimdi kimse sana demezmi neyin eksikti adamsa adam praysa para sevgiyse sevgi anlayamadım kusura bakma ne istediğini sana dokunmayışım saygımdan ileri gelmişti yoksa bende biliyordum üstünde saatlerce tepinmeyi SERKAN ALTAY kadınların geneli için yazılmamıştır Konu Mevt tarafından (08-10-2007 Saat 12:01 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: eksikler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadınlara bakış içısı şiirleri Alıntı:
Bence işin böyle kötü tarafından değil sana öğrettiklerine bakmalısın.Hayatı öğrettiginin farkına varmalısın.Her ayrılık seni biraz daha olgunlastırır ama sen tam tersını sanıyorsun.Ne olursa olsun düşüncelerin bu kadar ağır olmamalı. Çünkü karşıdaki bir kadın!Unutmaki bizi karnında taşıyan,hasta oldugumuzda başımızda bekleyen,bizi karşılıksız seven annemiz de kadın!Bizim hayat boyunca yanımızda olacak olan,herşeyimizi paylaştıgımız,güçlüklere birlikde omuz gerdiğimizde bir kadın olacak. Bu yüzden kadınlara daha saygılı laflar söylemen dileğiyle iyi forumlar | |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: kadınlara bakış içısı şiirleri bence sen zihnini başka konulara yor.oldumu?bu konuların üzerine fazla düşme.haddim olmayarak dostça tavsiyem olsun sana
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kadınlara bakış içısı şiirleri sn sweetceyo yoksa seni bu yüzden mi kısıtladılar? |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: kadınlara bakış içısı şiirleri ewet aynen öyle....itirazın mı var?
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |