![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "kadınlara bakış açısı şiirleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "ruhunla işim olmaz bedenin kalsın zira,bedeninden istifade ettiğim kadar kadınsın kaldıki,zevk almadan efor sarfetmek isteseydim senin yerine koşu bandının üzerine çıkardım........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | kadınlara bakış açısı şiirleri ruhunla işim olmaz bedenin kalsın zira,bedeninden istifade ettiğim kadar kadınsın kaldıki,zevk almadan efor sarfetmek isteseydim senin yerine koşu bandının üzerine çıkardım..... Konu Mevt tarafından (06-10-2007 Saat 11:18 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış anlamayın |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadınlara bakış açısı şiirleri Şiir sizin mi alıntı mı bilemiyorum ama bir iki şey söylemek isterim izninizle . Şiirde ben ( bireysel konuşuyorum ) bir duygu aktarımı , ahenk ve seçkin kelimeler ararım açıkcası . Maalesef bu şiirde pek rastlayamadım , yine de yazan kişinin emeğine sağlık . Sonuçta belli ki samimiyetle yazılmış ancak bende pek fazlaca bir haz uyandırmadı . Yazınız için teşekkürler . :) |
| | |
| | #3 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadınlara bakış açısı şiirleri Alıntı:
http://www.supermeydan.net/forum/47169-post4.html Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | ||
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kadınlara bakış açısı şiirleri zaten kadınlarda bir haz uyandırmasını isteseydim daha başka şiirler yazardım.. şiir benim.sizden bişi istesem madem okumaya değer gördünüz şiirimi,şiirin bana ait olduğunu nasıl işaretleyebilirim okumuştum hatta kendimize aitse imzamızı atıcaktık ama nereden ve nasıl. bir istek daha yardımcı olursanız sevinirim erkek karşıtı kadınlara feminist dendiğini hepimiz biliyoruz peki kadın karşıtı erkeklere ne denir???? ve bu şiirde anlatmak istediğim aslında tam olarak yeni bişi yani kadınlara karşı olan erkeklerin bir platformu olmalımı? buna ihtiyaç varmı sizce? genellikle erkelerin kadınlarla yaşadıkları sorunlar nelerdir?yanlış anlamayın eşcinsel değilim ve size bir kadın olduğunuz için bu soruyu soruyorum umarım yardımcı olursunuz. ayrıca bu seviyeli yaklaşımınız için de tenx |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kadınlara bakış açısı şiirleri yaw admin abi hemen basmışsın sitemi.yaw ne yapayım,ben elimden geleni değil,içimden geçeni yazıyorum.ama senimi kırıcam daha iyisinide yazarız nede olsa,kadında çok,aşk da,ayrılık da. adı üstünde bakış açısı şiirleri, nereden nasıl bakıyorsam öyle yazmak isterdim ama senin için gözümün birini kapatıyorum.ok |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadınlara bakış açısı şiirleri Alıntı:
Bunun dışında ; öncelikle ben erkek düşmanı ya da feminist değilim ( bunu beni feministlikle itham ediyorsunuz diye söylemiyorum ) SÖylemem gerektiğini düşündüğümden söyledim . Erkeklere karşı olan tanıdığım ve bildiğim tek kadın grubu amazon kadınlarıdır ki onların da nesli tükendi . Feminizm erkek karşıtlığı değil daha farklı bir anlam içermektedir . Bir erkeğin kadın karşıtı olması düşüncesi bile bana çok anlamlı gelmiyor ancak siz ben böyle bir platform oluşturmak istiyorum diyorsanız da yolunuz açık olsun . Ayrıca kadınlara karşı olmak değil de biraz hakir görmeyi amaçlayan şiirler yazmayı hedeflediyseniz de bu konuda ilk olmayacağınızı da bildirmek ve Bukowski okumanızı da önermek durumundayım . Belki oluşturmak istediiniz platformda size yardımcı olabilir . Erkeklerin kadınlarla anlaşamadığı konular ( ki bu aynı zamanda kadınların da erkeklerle anlaşamadığı konulardır ) saymakla bitecek türden olmadığından ve ŞİİR başlıklı bu anlamlı bölümü tartışma moduna çevirmek istemediğimden isterseniz bu konu başlığını başka bir bölümde açın ve orada keyifle sohbet edelim . Şiir gibi , hoş bir başlık nahoş bir hal almasın . Başlığı açtığınız takdirde düşüncelerimi aktarmaya seve seve devam ederim sn. serkan Altay | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kadınlara bakış açısı şiirleri bunu beni feministlikle itham ediyorsunuz diye söylemiyorum diye yazmışsınız e şimdi beni altından kalkılması zor bir ithamın içine attınız lütfen ben böyle birşeyi ima etmeye çalışmadım, hem böyle şiirler yazıyor olmam kadınlara sygımı yitirmiş olduğum anlamına gelmemeli.sizi böyle bir düşünceye sevk edicek birşey yazmadım ama o anlamı çıkardıysanız özür dilerim amacım bu değildi. neyse feminizm konusuna gelince bu bir gerçek zaten olmasa bir ismi olmazdı dimi?bu gün bir sözlüğü açtığımızda feminizm in karşısında yazan şeyler düşündüğüm şeylerden farklı değildir eminim.benim öğrenmek istediğim aynı sözlükte kadın karşıtı erkeklere denir cümlesinin hangi ismin tarifi olduğudur. bilmiyorsanız söylemeniz yetrliydi bilmediğimiz şeyleri yok saymak yanlış olmazmı sizce.anlatamadığım bir diyer konuya gelelim, bence sonu kafiyeli biten her mısra topluluğu şiirdir, ve nahoş şiirler de vardır.peki şiir başlığını değiştirmeyelim ama başına eleştirel ekini takalım o zaman sizin için.sizce bu sorunlar, konular üzerine eleştirel şiir yazamk isteyen yokmudur?bence çok vardır. bence varsa eğer erkelerle bir sorununuz ki illaki vardır hangi kadının yokki? bu düşünceleri eleştirel bir şiir olarak yazmayı düşünmezmisiniz? |
| | |
| | #8 | |
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kadınlara bakış açısı şiirleri Alıntı:
Sonu kafiye ile biten her dize sizin için şiirse , bu da yine sizin görüşünüzdür ve konunun bilirkişisi olmadığım ve bende şiir sadece bir merak konusu olduğu için , doğru ya da yanlış diyecek konumda değilim. Bana göre şiirin içinde ; acı , mutluluk , hüzün , eleştri her daim olan kavramlardır . Elbetteki şiir yazarken o anki ruh hali , birikim , duygu yoğunluğu ve pek çok dış etken biiraraya geliyor . Eleştri şiirleri de yazılması çok normal ve bunda olağandışı bir durum zaten görmüş değilim zaten o yüzden hala ne üstüne tartıştığımızı çok anlayamadım maalesef sn. Serkan Altay ![]() Sizin şiirinizi okuduğum zaman çok haz almadığımı söylemiştim çünkü benim hoşlandığım tarzda bir şiir değildi hatta bana göre sperm kokan bir şiirdi ancak bu yönde art niyetli bir eleştiri yapmadığımı siz de biliyorsunuz. Yine okuduğum bir şiiri burada size aktarmak istiyorum ; "Kasıklarım acıyor tadını düşledikçe Zati açarsa bir çiçek Gönle değil Bedene lütfen.... Bedene!" Bu şiiri okurken ne düşündüysem sizin şiirinizde de aynı his uyandı bende . Özetle demek istediğim , tarzınız yeni bir tarz değil ancak bir platformda toplamak istiyorsanız da ismini siz koyun isterseniz , zira benim "feminizm" ile eşdeğer tutulacak bildiğim bir kelime yok . Saygılar sunuyor ve iyi forumlar diliyorum | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |