![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "...sen demektir!" başlıklı konu görüntüleniyor, "...sen demektir! Sen ''kimsesiz'' derken Bunu ne diye söylerken Bende ''kim-sessiz'' diyorum Kulaklarımda ses işitiyorum! Sen ''kimsesiz'' nasıl olursun? Bu kelime hatası anlıyor musun? Sen ''Alem-i Gönülde'' oluyorsun Sevdiklerinle orada ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2491 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ...sen demektir! ...sen demektir! Sen ''kimsesiz'' derken Bunu ne diye söylerken Bende ''kim-sessiz'' diyorum Kulaklarımda ses işitiyorum! Sen ''kimsesiz'' nasıl olursun? Bu kelime hatası anlıyor musun? Sen ''Alem-i Gönülde'' oluyorsun Sevdiklerinle orada bulunuyorsun! Sen ''kimsesiz'' olamazsın O duyguyu yaşayamazsın Kimseden de, alamazsın Sevgiyi, muhabbeti almalısın! Sen ''kimsesiz'' ne demektir? Aslı seni sevmek demektir! Seni sevmek, seninle sevilmektir! Sen sevgisin, sevgide sen demektir! Alem-i Sır da der ki; ''Sevgiyle sevmeyen!..O'dur ilgilenilmeyen!..
__________________ Aşk, bir mühür basmak ise kalbe Bende seni mühürledim kalbime. Alem-i Sır |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 31 ![]() | teşekkürler çok güzel bi paylaşım olmuş... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |