![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "sahrabetis ,şiirlerim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Artık Uyandım uykumdan, kendi başıma kaldım yine ve düşündüm uzun uzun ; Neden böyle yaptım diye . Yasağın ve günahın o başdöndüren çekiciliği , hep daha fazlasını isteyen tutkulu bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sahrabetis ,şiirlerim Artık Uyandım uykumdan, kendi başıma kaldım yine ve düşündüm uzun uzun ; Neden böyle yaptım diye . Yasağın ve günahın o başdöndüren çekiciliği , hep daha fazlasını isteyen tutkulu bir beden ya da belki aşkın kan kırmızısıydı beni içine çeken . Sonuna kadar yaşanan acı, kan kokan kıskançlıklar , nedensiz yere sahiplenmenin anlamsızlığı ... artık hepsi ne kadar da anlamsız geliyor . Alev alev yanan beden , sevdiğinden uzaklaştıkça soğuyor, külleniyor . Külleri havaya uçurma vaktidir . Nereye gideceğini düşünmeden , savrulmasını izleme vakti . Yeniden alevlenmesini ne kadar da isterdim , mesafelere aldırmadan , hep yanımda olduğunu düşünerek ve bilerek alev alev yanmayı ... Olmuyor ... Göz görmeyince gönül soğuyor , gönül soğuyunca , beden istemiyor yanmayı , aşkın ateşiyle tutuşmayı . Dedim ya sevdiğim , gülüşünü duyamadıktan seni göremedikten sonra bu beden sen kokmuyor . SAHRABETİS |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Çaresiz Kolay mı sanıyorsun ? Hergün görüp de seni , istediğince konuşamamak , dokunamamak ve hissedememek seni ... Kolay mı peki , "yaşar ne yaşar ne yaşamaz " misali var yok arası kaybolup gitmek bu dünyada . Kolay değil gülücüğüm , sensizlikle boğuşurken uyanıkken , ve seninle boğuşurken hayallerimde , "gitme , kal " demek , hiç kolay değil . Hani uykudaymışım da , uyanınca düzelecekmiş herşey , ama değil . Ben hiç uyumuyorum ki gülücüğüm , Olur da seni rüyamda göremem diye . Hayallerime hapsetmişken seni, vazgeçer miyim kolay kolay bana verdiklerinden ? Sen belki bilmiyorsun ama , ben bir nehir gibi her zaman sana akıyorum . Aktıkça sularım , denizine kavuşmak için çırpındıkça , hep engelleniyorum . Durduruyor beni benliğim , ondan da nefret ediyorum , sensizlikten nefret ettiğim gibi. Sensizliği istemediğim gibi , onu da istemiyorum . Ben , ben olmak istemiyorum ki artık , sen olmak istiyorum . O engin , mavi denize ulaşıp , seninle olmak istiyorum . Ama sen kal sağlıcakla Çünkü ben artık gidiyorum . Nereye bilmem ama Denizin olmadığı yere gidiyorum . Uykularıma kavuşmak Ve Sevmediğim benliğimi bulmak için gidiyorum . Kısacası gülücüğüm , Beklediğim Ama Hiç istemediğim sona gidiyorum . sahrabetis |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM KAYIP KADIN Yine kayıp gecelerden birini yaşıyorum , sevdam ellerimde . Yüreğime serptiğin ayrılık acısı ılık ılık işliyor kalbime , konuşamıyorum ... sadece ağlıyorum . Biliyorum bir gün daha yaşayacak bu yürek sensiz ve biraz daha yaklaşacak ölüme çaresiz , sana yazılan her satırın anlamını yitirişine şahit olacak bu bedendeki zavallı kimsesiz ... Oysa sır bahçemizin en güzel çiçeklerini yetiştirmiştik sevgimizle , her gün umutla beslemiş , aşkla yeşertmiştik fidanları tane tane güneşin ışıkları yetmezken ısıtmaya sevdanın ateşi yetmişti bahçeyi canlı tutmaya . Neler yaşamıştı bu yürekler sevgili ... Kan olmuş , can olmuştu adeta her nefesimizle ete kemiğe bürünmüştü sevdanın anlamı . Bir sen bir de ben vardık yaşamak için sonsuz mutluluğu ... Oysa şimdi bir avuç kara toprak var üstünde benimse gözlerimde bitmek tükenmek bilmez yaş . Üzülme sevdanın bedene bürünmüş tarafı , çok geçmez gelirim yanına elimde bir gül bir de aşkın anlamı ... SAHRABETİS |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Romantik edebiyat döneminin öncü yazarlardından Novalis der ki: Şiir yaşanmışlığın yansımasıdır... Şiirlerin çok güzel ama bir an bunun da yaşanmışlığın bir yansıması olduğunu düşünerek hüzünlendim... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Her şiirde biraz yaşanmışlık payı vardır :( |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Sensizliğin rengi "siyah", tıpkı bu soğuk gece gibi . Sensizliğin adı "hüzün" , tıpkı sonbahar gibi . Ve sensizliğin adı "yok" tıpkı sensiz ben gibi ... SAHRABETİS |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Duygulara hitabeden şiiriniz güzeldi, emeğinize sağlık. Daha güzel ve olgun şiirler yazmanız temennisi ile, |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Zarif yorumunuz için teşekkür ederim . |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Çok teşekkür ederim sevgili sheytan :) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| betis, sahra, sahrabetis, siir, siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |