![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "sahrabetis ,şiirlerim" başlıklı konu görüntüleniyor, "İhanet ... Yüreğim üşüyor kelimelerinin ayazında ve gülüşün bile ısıtmıyor ruhumu şu an . Tenime dokunan ellerin başkasını arzularken ve tüm ruhuna benliğim yabancıyken neden sevgili , nedendir bu zorlayış? ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim İhanet ... Yüreğim üşüyor kelimelerinin ayazında ve gülüşün bile ısıtmıyor ruhumu şu an . Tenime dokunan ellerin başkasını arzularken ve tüm ruhuna benliğim yabancıyken neden sevgili , nedendir bu zorlayış? Kimdendir bu kaçış ? Can , umutsuzluklara yelken açmışken yüreğim isyanlarda başrol oyarken sevdam yaralanmış , sol yanım acırken Sanadır sevdiğim bu sessiz haykırış ... Bir gönüle iki aşk sığmaz bilirim acısıyla tatlısıyla cok yıllar geçirdiğim , bu bedeni uğruna kul köle eylediğim ruhum yaralandı , kalsan da kar etmez bilirim. Gideceğin yollar sana açık olsun geçen bunca yılım hediyem olsun içimdeki sızı geçer mi bilmem ama bu yazgının sahibi lanetimle kahrolsun ... Sahrabetis |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim OKuduğunuz ve yorumladığınız için asıl ben teşekkür ederim Nurettin Bey . |
| | |
| | #43 |
| Aktif Uye | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Emeğinize sağlık sahrabetis kaleminiz susmamış gönlünüz yazmış güzel şiirdi |
| | |
| | #44 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Teşekkür ederim pam. art :) |
| | |
| | #45 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Sessizliğin içten çığlığını duyuyorum şu an ... Feryat ediyor tüm ruhuyla ve belki de hiç gelmeyecek olanı bekliyor usulca ... Ben de bekliyorum inan . Gecenin soğuk ve karanlık yanı bir kabus gibi çökerken odama , inatla bekliyorum . Gelmeyeceğini bile bile bekliyorum. ve ... ağlıyorum ... Peki ama neden ? Gidenin geldiği , gelenin aynıyı bulduğu baki midir? Sevenin gittiği , sevilenin üzüldüğü normal midir ? O halde neden bekliyorum ki? Neyi bekliyorum ki ? Yürek kanıyor şu an ... Prometheus'un hergün parçalanan kalbi gibi her an parçalanıyor ve hiç durmadan kanıyor bu kadının yüreği . Ama neden ??? Konu sahrabetis tarafından (24-11-2007 Saat 06:09 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #46 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Abla yine çok güzel.Sen şiir kitabı çıkarsana ablacım.:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Teşekkür ederim canım :) İki yayınevi bunu istedi ama benimkiler çok ama çok amatörce , hele biraz pişeyim de :) Yine de sağol canım :) |
| | |
| | #48 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Normalde çok fazla şiir sevmem ve aslında okumam da ama yazan Sahrabetis olunca okumam lazım dedim ve cidden mısraların duyguları çok iyi yansıttığını gördüm. Ben ne kadar istesem de biliyorum ki senin gibi yazamam böylesi anlamlı sözleri... Ellerine sağlık Sahrabetis |
| | |
| | #49 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Teşekkür ederim sevgili impex . Son derece önemsediğim bir konudur şiir . Özellikle okumayı severim , bir de amatörce karalamayı . Okuduğunuz ve yorumlamaya değer bulduğunuz için çok teşekkür ederim. Mutlu oldum :) |
| | |
| | #50 | |
| Aktif Uye | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Alıntı:
yüreğinize kaleminize sağlık | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| betis, sahra, sahrabetis, siir, siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |