![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "sahrabetis ,şiirlerim" başlıklı konu görüntüleniyor, "El alem, ne derse desin boşver.İnceden inceye dokundurma çabasında olanları seziyorum ama herkes biliyor zaten.Emeğine sağlık.Gerçekten MÜKEMMEL olmuş......."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: ŞİİRLERİM El alem, ne derse desin boşver.İnceden inceye dokundurma çabasında olanları seziyorum ama herkes biliyor zaten.Emeğine sağlık.Gerçekten MÜKEMMEL olmuş....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Olumlu ya da olumsuz her türlü eleştiriye açığım ben sevgili sweetceyo . Yeterki okumaya değer verilsin ve yorum yapılsın . Bu beni mutlu eder. :) |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Kınalanıp giden nice mehmetçiklere , yiğit askerlerimize ve vatanı uğruna canından olan yürekli erlerimize ... Şehidime .... Sen bilir misin ki oğul , ben seni bu vatana kınaladım da sundum . Gün gelir dönersin diye bekledim durdum , Bayrağa sarılı kefenin gelince yiğidim , Hem gurur duydum hem sol yanımdan vuruldum . Analık bu işte , evlatsız yapamaz . Hasret bu işte yakmadan durmaz Hayalin bu işte , aklımdan hiç çıkmaz Ölüm sana yakışmadı beni de al oğul . Görmez olaydı gözlerim soğuk tabutta seni , Bilmez olaydı hislerim hasret sezgisini , Yaşamaz olaydım acının böylesini Vatan sağ olacaksa , sen de git oğul . Anam diyen dillerin sessiz mi kalacak artık ? Şefkatle bakan gözün toprak mı olacak artık ? Bağrımda duran kokun , uzak mı olacak artık ? Ben yine seni yaşarım , sen rahat uyu oğul .... ( SAHRABETİS ) |
| | |
| | #24 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Hepsi çok güzel sahrabetis,hepsinin ayrı bir hikayesi ayrı bir anlamı var.ellerine ,yüreğine sağlık.:Entusiasmado::Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Çok teşekkür ederim sevgili doğangüneş :). Bugün hepimizin canı yandı , bi anne olarak ben de birşeyler eklemek istedim :( |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim DEĞİŞTİN Ben seni sevmedim ki ; gözüme bakarken içi titreyeni elimi tutarken tüm sevgisini vereni , saçımı okşarken eli tireyeni yanımdayken şükredeni sevdim . Ben seni sevmiyorum ki ; Uzaktayken kalbi bende kalanı , yanımdaylen aşkımla yananı , yatağımdayken benle "bir" olanı , mesafeler olsa da ruhumda olanı sevdim . Ben seni sevemem ki ; Dilinde adımı anmayanı , görse bile beni tanımayanı , sesimi duysa yabancı sayanı , "Eskisi " gibi değil , yani " yeni" olanı Kısacası ; SENİ , artık sevemem ki , Arasam da "eski" SEN'i bulamam ki ... |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim baharda aşk Serseri ruhum yine çılgın , İhtiraslı ve doyumsuz ... Bir baharı daha karşıladı çılgınca , ihtirasla ve Hiç bıkmayacakmışcasına ... Esen rüzgarı tenimde hissettikçe ve yürüdükçe nisan yağmurunun altında düşünmeden bilinmeyene , coştukça coşar bu gönül . Öyle olur ki sığmaz kabına , taşar . Ezelden beri dur durak bilmez zaten Hep sever , Hep coşar , Hep yaşar . Ama öyle sıradan değil , Delice , sınırsızca yaşar . Serseridir bu yürek , Bazen rüzgarda savrulmayı sever Bazen ince bir dal gibi kırılmayı . Kimi zaman çok güçlüdür , En güçlü ateş bile yakamaz Ama bazen , Öyle bir an gelir ki Küçük bir kıvılcıma bile karşı koyamaz . Eh be gönül , Yine yaptın yapacağını . Ama bu sefer elimden aldın Bu aşkı sınırsızca yaşama hakkımı . SAHABETİS |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim sensiz Güneşin ışıklarından önce uyandım bugün . Seni düşündüm alaca güzellikte seni arzuladm güne teslim oluken gece ve seni bekledim sabahın ilk ışıklarında ..... Ama nafile gülüm . Gözlerim yolunu gözlerken kör , dilim dua ederken lal oldu . Ömrümün ortasına yerleşen çıban ; seni , sensiz yaşarken ben oldu ... SAHABETİS |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim yaşamaksa Sadece yaşamak istiyorum . Dünü düşünmeden yarını beklemeden sadece yaşamak . Bazen alıp gidebilmek başımı bilinmeyene , hatta bazen kaçıp gitmek sevgiliden sevsen bile . Ne kadar zor ve ne kadar imkansız . Hep imkansızı istemedi mi zaten bu beden ? Hep zor olanın peşinden koşmadı mı? İstemeden , bilinçsizce ... Ama olsun , yaşıyorum be , yaşıyorum anasını satayım . Zoru severek , imkansızı isteyerek yaşıyorum . Karanlığa gömülen ruhumu aydınlıktan uzak tuttukça yaşıyorum . Kimbilir , belki de deliriyorum . Bedenim ateş gibi yanarken , Her yanım senin olmak için çırpınırken , karanlık olmak için direnirken , istemeden aydınlık oluyorum . Dünü düşünmek yarını beklemek zorunda olan ben oluyorum . SAHRABETİS |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Her damlada Geceye yine yalnızlığımın tortusu çöktü Ve sadece karanlık şahit gözyaşlarıma . Bilir misin ağlamak ne demektir sevdiğim ? Bilir misin ki her gözyaşı giden bir umuttur hayatımdan Ve her damlada Sen de gidiyorsun bu kadından , Sen de bitiyorsun . Yavaş yavaş yanaklarımdan süzülüyor anıların . Her damlada yüreğime bir hançer saplıyor sanki yokluktaki varlığın Ve ılık ılık süzülürken gözlerimden aşağıya Boşluğa düşüyorsun artık gülüm . Bilmiyorum artık nereye gittiğini Bilmek de istemiyorum gerçi . Sadece her damlada Biraz daha çıkıyorsun hayatımdan Ve biraz daha boşluğa akıyorsun usulca . Oysa ne kadar değerliydi her damla ... Çünkü gönlümde , gözümde , kanımda , her yanımdaydın Ama şimdi Gözümden ırak , gönlümden uzak ve bedenimden ötedesin . Yoksun artık , Her damlada biraz daha yitiriyorum seni ve sevgini . Her damlada biraz daha özlüyorum seni . Git artık gülüm , git artık ... Güz de bitti artık kış da . Oysa güzgülümdün benim Sevdiğim , taptığım , bakarken içimin titrediği Balım , canım , bitanemdin . İşte son damla da şimdi akıyor oysa , Boşluğa ve yitikliğe son bir damla daha yolluyorum gözümden . Seni yolluyorum güzgülüm . Hoş kal güzgülüm . Bil ki çok sevildin ve Bil ki Çok sevileceksin . Herşeye rağmen ....... SAHRABETİS |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| betis, sahra, sahrabetis, siir, siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |