![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "sahrabetis ,şiirlerim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şiir tadında bir aşk yaşadım seninle acısı destansı kafiyesi bozuk . Nice dizeler anlamını yitirdi satır satır , yeni baştan okudukça ... Niceleri ise ağlattı beni damla damla ... Her ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Şiir tadında bir aşk yaşadım seninle acısı destansı kafiyesi bozuk . Nice dizeler anlamını yitirdi satır satır , yeni baştan okudukça ... Niceleri ise ağlattı beni damla damla ... Her gün yeni bir tatla başladı , tıpkı her yeni dize gibi . İmla kaygısı olmadan yaşadım çoğu günü koynunda . Uzun soluklu bir şiir gibi , virgüllerle doldurdum her satırı "nokta" gelmesin diye . Çoğu zaman noktalı virgül yetişti imdadıma , bir soluk aldım , belki biraz da rahatladım her aralıkta. Ama her şiirin son satırındaki gibi eninde sonunda geldi o lanet nokta . SAHRABETİS |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2491 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Aşk, bir mühür basmak ise kalbe Bende seni mühürledim kalbime. Alem-i Sır | |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM AYRILIK RÜZGARI Bir ayrılık rüzgarı yaklaşıyor uzaklardan . Serin değil midir rüzgar normalde ? ılık ılık dokunmaz mı insanın tenine ? huzur vermez mi insana ? Ama bu rüzgar yakıyor tenimi , acıtıyor canımı , inliyorum , ağlıyorum ama kimse duymuyor . ve yine konuşamıyorum ... İyice yaklaştı artık ... tenimi , ruhumu yalıyor esinti , dayanamıyorum . Boğazım düğüm düğüm oldu yine ama ağlayamıyorum . Kaçıp gitsem mi rüzgardan , biraz uzaklaşsam mı ? Eninde sonunda gelecek olan rüzgardan geleceği düşünmeden kaçsam mı? Ama nereye kadar ? ne zamana kadar ? İyice yaklaştı artık ... Tenimde , ruhumda , bütün bedenimde ayrılık rüzgarı , yanıyorum. Oysa ne kadar güçlüydüm ben . En güçlü rüzgara bile dayanırdım önceden , buna dayanamıyorum , yanıyorum . İŞte bu gece son . Küle dönene kadar yanacak bedenim , hiç durmayacak ve asla vazgeçmeyecek . yanacak ayrılık rüzgarıyla yine de vazgeçmeyecek . Es rüzgar . Bitir bizi , bitir beni ... Sahrabetis |
| | |
| | #15 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Maşşallah! Tü Tü Tü Nazar degmesin ,Seninde elinden her iş geliyor :) Yani yeteneklisin ![]() Şiirler güzeldi yüregine saglık
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM İnsanlar kendini şiirlerde bulur.Şiirler değilmidir insanı başka diyarlara götüren,hayatı toz pembe gösteren,hayatı yaşanılır yapan şiirler değilmidir.Sende hayatı en güzel şekliyle şiirlerle anlatmışsın çok teşekkürler bize böyle güzellikler gösterdiğin için. |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Okuduğunuz ve yorum yaptığınız için asıl ben çok teşekkür ederim :) |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM YARINIMIN NEDENİ Uçurumun kenarına geldin mi sen hiç sevdiğim ? Gelip de son anda arkana baktın mı? Elini uzatmasını diledin mi hiçkimsenin ... Peki ya sana dokunmasını bekledin mi umutsuzca ? Gözlerinden yaşlar akarken Ve İçinde uçurumların en derini dururken , Bütün melekler seninle yas tutarken , Hiç hıçkırarak ağlamak istedin mi bir omuzda ? Ama olmadı mı olmuyor işte sevdiğim , İstesen de , inlesen de , haykırsan da olmuyor ... Tünelin karanlığına gömüldü mü gönül bir kere Işığı görmeye gücü yetmiyor . Kelebeğin son kanat çırpışları gibi savunmasızca Ve Yeni doğmuş bir bebek kadar masumca ulaşmak isterken temiz duyguların temeline , Bazen görünmez bir el itiyor seni . Yine aynı kokunç , soğuk , karanlık tünele ... Çıkamıyorum gülücüğüm o tünelden . Uçurumun kenarından dönemiyorum istesem de geriye ... Bir el bekliyorum beni tutacak Bir ışık istiyorum yolumu aydınlatacak Ama çığlıklarımla kalıyorum sadece ; Kimsenin duymadığı çığlıklarımla üstelik ... Yalnızlığım ve korkularımla kalıyorum karanlıkta . Yalnızlığın tortusunu göre göre hayatımın üstünde Sensizliğe bir adım daha gidemem . Gel bana gülücüğüm , sevdiğim , bildiğim Gidemeyişimin sebebi , yarınımın nedeni ... |
| | |
| | #19 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Alıntı:
İSYAN GÜNLÜĞÜ Hayatın tek sesi ölüm.... Yine de denize yakışan ay ışığının tenine düşmesi... Hangi mevsimdeyim bilmiyorum /ki dökülüyor yüzüm toprağa.... Umudun acımısaz kapısından bir kez daha geçiyorum.. penceremde kanamalı bir menekşe Saçlarım ağarıyor ay gömülüyor sarıya Yastığımda yatan aynam kirpiklerimde sarhoş yağmurlar üşüyorum.... bir geceden geliyorum düşerim koynumda Hala soğuk ellerim ölü şiirler yazıyorum... ...feza... | |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ŞİİRLERİM Herkesin gönlünde geçmişten kalma bir isyan var sanırım sevgili hayat yolunda . Teşekkür ederim okuduğunuz için . |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| betis, sahra, sahrabetis, siir, siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |