![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "sahrabetis ,şiirlerim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: inanna ´isimli üyeden Alıntı Aşk nedir diye sordu biri bugün bana , Dedim ki ona ; Aşk ; Yüreğini kuşun kanadına korkmadan verebilmektir , Yarını düşünmeden sevgini sonuna dek ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #111 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Yüreğine sağlık gerçekden çok güzel olmuş
__________________ Sil Baştan |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #112 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Bütün yorumlarınızı okudum , hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim Gülgün Hanım :D |
| | |
| | #113 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Bende hepsi için ayrı ayrı rica ederim :)
__________________ Sil Baştan |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| betis, sahra, sahrabetis, siir, siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |