![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "sahrabetis ,şiirlerim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili Sahrabetis, Yazdığın şiiri bugün okuyabildim. Öyle güzel olmuş ki ellerine sağlık canım benim. 10 gündür senden haber alamamanın üzüntüsü içerisindeyim. Nereye kayboldun? Nerdesin? Aradığını bulduğun için sevindim ama en ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #101 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Sevgili Sahrabetis, Yazdığın şiiri bugün okuyabildim. Öyle güzel olmuş ki ellerine sağlık canım benim. 10 gündür senden haber alamamanın üzüntüsü içerisindeyim. Nereye kayboldun? Nerdesin? Aradığını bulduğun için sevindim ama en azından senden bir haber almak istiyorum. Sevgilerimle Maviveyeşil2007 |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #102 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Sevgili sahrabetis şiirlerin hepsi çok güzel çok yürekden ve çok hoş .Emeğine yüreğine sağlık..
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #103 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Sanırım tarafsız olamayacağım bu konuda , hepsi çok güzel ablacım . Eline , emeğine sağlık . :)
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| | #104 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim BİLİYORUM Bu gece sana bakıyorum Gözlerim yukarlarda bir yerlerde Ne çare göremiyorum Ordasın sevdiceğim biliyorum Pencerenden ışık süzülüyor dışarıya Aynı düşlerdesin Uzanmak istiyorum sana Gözlerim buğulanıyor Cesaret edemiyorum. Sen orada mutlusun Belkide unutmuşsun Yinede ordasın biliyorum.. Hissediyorum..... GÜLGÜN TURAN Bu da benden olsun :)
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #105 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Gönlümün Yarası'na Kelimeler boğazımda düğümleniyor şu an Ve acımasızca sitem ediyorum benliğime . Bu kadar sevmek zorunda mısın be yüreğim? Bu kadar korkmak zorunda mısın kaybetmekten? Peki bu kadar kaçmak zorunda mısın incinmekten? Neden canım bu kadar yanıyor şimdi ? Sanki depremler oluyor bedenimde Hele ruhum dünden yerle yeksan Ayağa kalkacak hali Dik duracak mecali yok . Nasıl bir özlemdir bu içimdeki ? Yüreğim gözümün önünde kanıyor Ama durduramıyorum . Elimi gönlüme tuttukça sızısı artıyor derinden . Ah be gönül , Nedir bu yaşadığın bu sefer ? Aşkın acısını da mı yaşatıyor sana hayat ? Hep tatlı olmaz Biraz da ağla mı diyor hayallerdeki vuslat ? Ama bunlar da geçecek biliyorum , Yine gülecek yüzüm Ve yine sarılacağım sevdiğime . Hem de öncekinden çok daha güçlü Çok daha derin bir sevgi ile saracağım onu . Kimseler üzmesin bizi , Kimseler değmesin üstümüze Ve kimseler kanatmasın artık ruhumuzu . Tüm yaşanmışlıklar , Tüm acılar , Tüm olumsuzluklar Ve tüm güvensizlikkler geride kalsın Kollarına beni aldığında . Herşey sıfır olsun Herşey yeniden doğsun Ve tüm umutlarımız yeniden yeşersin Birleşen ellerimizin sıcaklığında . İnan o zaman geçer bu yokoluşum . İşte o zaman küllerimden doğup Sana dönerim tüm bedenimi . Ve usulca bakarım Güzel yüreğinin gözlerindeki raksine . Ve o zaman Yeniden başlarım gerçekten yaşamaya .... |
| | |
| | #106 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Gönlümü kanatana Bir çizgi de sen at ruhuma Yokmuş gibi yaparak varlığında . Sakın korkak da alıştırma elini Vur , hançerle , sök gönlümdeki Vazgeçilmez sandığın yerini . Yanımdayken nefessiz bırak beni , Elimi tutarken hissettir gece gibi soğuk tenini Gözüme bakarken yaşa başka sevgileri Vur , hançerle , sök gönlümdeki Vazgeçilmez sandığın yerini . Sen karanlık intikamını almaya devam et , Dengeleyeceğim ilişkiyi diyerek dengeyi bozmaya devam et Sen sen ol , bilmezlerden olmaya devam et Vur , hançerle , sök gönlümdeki Vazgeçilmez sandığın yerini Ama unutma bu devran da döner birgün, Arar ama bulamazsın “aşk” diye görgüğünü o gün . Yalnızlığın soğuğu kapını çaldığında aniden Ayzada kaldığını hissedersin ama Kovulmuşsundur artık vazgeçilmez sandığın yerinden. |
| | |
| | #107 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Aşk nedir diye sordu biri bugün bana , Dedim ki ona ; Aşk ; Yüreğini kuşun kanadına korkmadan verebilmektir , Yarını düşünmeden sevgini sonuna dek hissettirmektir , Acısını acın , huzurunu huzurun bilmektir . Hepsinden önemlisi uğruna canını verebilmektir . Cevap yetti mi bilmem ama Bir başka soru sordu bana : Peki sevgi ne demektir ? dedi usulca Sevgi ; Yüreğini kuşa verince , kaybolmasın diye takip etmektir . Yarını düşünüp ikiniz için planlarla süslemektir . Acı çekerken sevdiğin ona merhem olabilmektir . Hepsinden önemlisi uğruna ömrünü verebilmektir . O halde dedi , söyle bana : Aşk mıdır sence güzeli yoksa sevda mı? Dedim ki ona , işte bunu asla sorma bana Çünkü ben hem canımı hem ömrümü vermeye hazırım sevdiğimin yoluna . O halde dedi , sen ikisi de değilsin. Aşkına tutuklu , sevginle yavuklusun . Madem öyle bir ömür mutluluk dilerim sana , Dilerim ki her doğan gün aşkınla seni beraber taşır yarınlara . Sahrabetis |
| | |
| | #108 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Özlemin kokuyor dört duvar arası Hasretin yakıyor yüreğimi Ve gün geliyor İnliyorum sensizlikten Ama duymuyorsun . Öyle anlar oluyor ki Yanındayken özlüyorum seni Öyle zamanlar yaşıyorum ki Suratındaki azıcık hüzün Bitiriyor beni Elini elimde hissetmediğim zaman Karanlık bir bulut yerleşiyor bedenime Hele zihnimi hiç sorma Solucanlar kemiriyor tarumar edercesine Kimi zaman tatsızlıklar da oluyor elbet İçim acıyor , içim yanıyor sessizlikten Ama birden gözünü hissediyorum gözümde Ve bitiyor tüm yalnızlığım , Sensizliğim , kimsesizliğim ... Gün seninle doğuyor yüreğime Ve gece sensizlikle başlıyor Sessizliğin verdiği huzuru Sensizlik bir anda bozuyor bitiriyor ... İşte bu kadar yoğunum ben seninle İşte bu kadar vurgunum yüreğine İşte bu kadar sendeyim her gün her gece Ve işte bu kadar seviyorum seni Bilsen deeee bilmesen deeee Sahrabetis |
| | |
| | #110 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: sahrabetis ,şiirlerim Sağol birtanem . OKuyan gözlerin dert görmesin :) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| betis, sahra, sahrabetis, siir, siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |