![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "Sizce Dünyanin En Zengin Sanatcisi Kim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce Dünyanin En Zengin Sanatcisi Kim?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizce Dünyanin En Zengin Sanatcisi Kim? Sizce Dünyanin En Zengin Sanatcisi Kim?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla maddi olarak dunyanın en zengin sanatcısı kim bilmem ama Gonul zenginligi desen cevabım vardı. Zaten Cocuklugumdan beri hayrandım kendisine ama Cuma aksamki Beyaz ın programından sonra birkez daha hayran oldum Olmaz boyle samimi alcakgonullu mutevazi saygılı bir sanatcı. Kimden mi bahsediyorum? Tabiki SEZEN AKSU dan NOT: Dunyadaki ve Turkiye 'deki sanatcılar dan kimin cok parası oldugu benı ilgilendirmiyor
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |