![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda)" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar gercekten güzel ve hoş bir şarkı mutlaka şarkının sonunda ki şiiri dinleyin bu şarkı k.marasta esat adlı bir arkadaşa ait ve bu sıralar gercekten buralarda dilde dinlemenizi tavsiye ederim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü: 2 ![]() | arkadaşlar gercekten güzel ve hoş bir şarkı mutlaka şarkının sonunda ki şiiri dinleyin bu şarkı k.marasta esat adlı bir arkadaşa ait ve bu sıralar gercekten buralarda dilde dinlemenizi tavsiye ederim http://rapidshare.com/files/504529/e...burda.mp3.html |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) ewe arkadaşlar yorumlar :):):):):):) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) Kardeş indirdim ama doğrusunu solemek gerekirse pek beğenmedim Duman sitili bi şarkı kimin solediğini bilmiyorum ama ritim ve akustik bakımından çok zayıf bi çalışmamış Yinede paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) yinede yorum için teskkürler |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 26
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) Ewet .. bende destek çıkmak isterdim hemşerime. ama iyi değil.. Şiir Güzel. :) |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) yorumlar için tesekkürler |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) biri bana bu şarkıyı bulmam konusunda yardımcı olabilirmi LÜTFEN ya açamıyorum bunu çünki :confused::confused: |
| | |
| | #8 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) bende açamıyorum şirket tarafından net kısıtlı :(
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: k.maraştan amatör şarkı esatesy(sen orda ben burda) yüksel çok teşekkür ederim çok saol...becerdim ;) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |