![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "biri bana gelsin....... hepinize gelsin" başlıklı konu görüntüleniyor, "uzun zamandır iyi bir şarkı dinlememiştim.. şahsını sevmesemde bu şarkısını çok çok sevdim.. ferhat göçer'in biri bana gelsin adlı şarkısını bütün forum halkına armağan ediyorum.iyi dinlemeler. youtube hala kapalı olduğu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | biri bana gelsin....... hepinize gelsin uzun zamandır iyi bir şarkı dinlememiştim.. şahsını sevmesemde bu şarkısını çok çok sevdim.. ferhat göçer'in biri bana gelsin adlı şarkısını bütün forum halkına armağan ediyorum.iyi dinlemeler. youtube hala kapalı olduğu için link veriyorum tıklayın dinleyin size zahmet Ferhat Göçer-Biri Bana Gelsin Beyaz Show(16.05.2008) | Klipdeposu.Com
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: biri bana gelsin....... hepinize gelsin bende ilk kez beyaz show da dinledim ve ertesi gün hemen indirdim netten,güzel bir şarkı teşekkürler.... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18606 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: biri bana gelsin....... hepinize gelsin Zevkler ve renkler tartışılmaz derler, dinledim ama bana hitap etmedi. Ben Ferhat Göçer'in gidemem şarkısını çok beğeniyorum. O şarkıyı o kadar içten ve yüreğiyle okumuş ki dinlerken mest oluyorum.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |