![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "Hangi Tarz Müzik Seversiniz ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "En çok dinlediğiniz müzik tarzları nelerdir? NOT: Çok oyludur...."
| Anketimiz: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? | |||
| Arebesk Müzik | | 3 | 25,00% |
| Fantazi Müzik | | 3 | 25,00% |
| Pop Müzik | | 2 | 16,67% |
| Türk Sanat Müziği | | 7 | 58,33% |
| Türk Halk Müziği | | 3 | 25,00% |
| Diğerleri | | 1 | 8,33% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? En çok dinlediğiniz müzik tarzları nelerdir? NOT: Çok oyludur. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? Türk sanat müziği hayatımın bir parçasıdır. En çok sevdiğim şarkı Zeki MÜREN 'den şimdi uzaklardasın parçası olmazsa olmazımdır. Zeki Müren - Şimdi Uzaklardasın Şimdi uzaklardasın Gönül hicranla doldu Hiç ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu Sevda bahçelerinin Çiçekleri hep soldu Hiç ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? Türk sanat müziği ruhuma esen ılık meletem rüzgarı gibidir.Zevkle dinlerim. En çok da Münir Nurettin Selçuk'un,''Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın''isimli eserinden etkilenirim Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın Öylesine yıktın ki bütün hayallerimi Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın... Türk halk müziğini de severim...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? çok sevdiğim dinlemekten haz alıp hiç bıkamayacağım bir parça...herkese armağanım olsun.. Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yaşamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam zekai tunca |
| | |
| | #5 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? Benim de çok sevdiğim bir şarkıdır bu...Teşekkürler ''GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM,BIRAKAMAM...''
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? Hangi tarz derken,tarzın fazla bir önemi yok benim için. Dinlerken ruhuma,yüreğime dokunmalı,beni alıp ordan oraya sürüklemeli. Ruhumu dinlendirmek için genelde klasik müzik dinlerim. Müzik upload etmeyi öğrendiğim gün buraya bana hitap eden müziklerden bir tane koyacağım.:)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? SİL BAŞTAN Gücün var mı sevgilim derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilirmi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarca yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben. Şebnem Ferah
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? ben hep arabesk takılanlardanım müslüm gürsesin isyanlardayım sarkısınıda cok severim |
| | |
| | #9 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #10 | |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Tarz Müzik Seversiniz ? Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |