![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "Sevgilinize Bir şarkı armağan edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkes Sevgilisine,eşine bir şarkı armağan etsin.Mümkünse şarkının sözlerinide ekleyin arkadaşlar İlk ben;Kocama,canıma hediye ediyorum... Cennet Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes Sevgilisine,eşine bir şarkı armağan etsin.Mümkünse şarkının sözlerinide ekleyin arkadaşlar ![]() İlk ben;Kocama,canıma hediye ediyorum... Cennet Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen Aldığım her nefesin sebebi sen Dünyaya birdaha gelsem sevgilim Arar bulurum yine seni severim Cenneti değişmem saçının teline Ömrümün yettiği kadar seni severim Ferhat Göçer
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Sevgilinize Bir şarkı armağan edin Sevgilim yok ama.. sevdiklarime gelsin.. Sanatçı : Sezen Aksu Şarkı : Beni Unutma Bir gun daha yasandi ve bitti Kucuk sevincleri ve kucuk kederleriyle Her hangi bir gundu cok onemli degildi Seni dusundum bir kac andan baska Bilirim herkes payina duseni yasar Ve her yeni gunle degisir hep bir seyler Sende kendi payina bir hatira sec Ne olur o ben olayim Beni unutma... Beni unutma unutma Beni unutma Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana (nakarat)x2 Sende kendi payindan bir hatira sec O ben olayim Beni unutma... Bilirmisin seni gercekten sevdim Sevdigim daha bir cok seyin arasinda Bir tek seni sectim hatiralar arasinda Sebep diye bir kucuk mutlulugun
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #3 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sevgilinize Bir şarkı armağan edin Aşk Toprağın altında Sarmaş dolaş köklerle Bağlanmışız birbirimize Cennet gibi bir yerlerde Kader varsa benimki bu olsun Aşk masalsa gerçek olsun Aşk Bağlamış kökler gibi Hayat veren toprak gibi Tüm anneler gibi güçlü olsun Camdan sızan güneş gibi Gökte yıldızlar gibi Dolu hayatlar gibi sonsuz olsun Sonsuz olsun Toprağın üstünde Yan yana duran çiçeklerde Sarılmışız birbirimize Cennet gibi bir yerlerde Kader varsa benimki bu olsun Aşk masalsa gerçek olsun Aşk Bağlanmış kökler gibi Hayat veren toprak gibi Tüm anneler gibi güçlü olsun Camdan sızan güneş gibi Gökte yıldızlar gibi Dolu hayatlar gibi sonsuz olsun Sonsuz olsun Sebnem Ferah |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgilinize Bir şarkı armağan edin GİDEMEM.. bazen daha fazladır herşey bi eşikten atlar insan yüzüne bakmak istemez yaşamın o kadar azalmıştır anlam o zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut yada bir kitap oku mutlaka iyi geliyor yada balkona çık bağır bağırabildiğin kadar zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor ama fazlada üzülme hayat bitiyor bir gün ayrılıktan kaçılmıyor hem çok zor hemde çok kısa bir macera ömür ömür imtihanla geçiyor ben bu yuzden hiç kimseden gidemem gitmem unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir acının insana kattığı değeri bilirim küsemem acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir bi şiirden bi sözden bi melodiden bi filmden geçerip güzelleştirmeden can dayanmıyor yıldızların o ışıklı fırçası azıcık deymeden bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor Ferhat göçer sevdiklerime ve özellikle aşkıma gelsin
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Sevgilinize Bir şarkı armağan edin Christina Aguilera - Hurt Seems like it was yesterday when I saw your face Yüzünü gördüğüm gün dün gibiydi sanki You told me how proud you were, but I walked away Nasıl gururlandığını söyledin, bense yürüyüp gittim If only I knew what I know today Keşke bilebilseydim bugün bildiklerimi I would hold you in my arms Seni kollarıma alırdım I would take the pain away Acını uzaklaştırırdım Thank you for all you've done Tüm yaptıkların için sağ ol Forgive all your mistakes Tüm hatalarını affettim There's nothing I wouldn't do Yapmayacağım hiçbir şey yok To hear your voice again Sesini yeniden duymak için Sometimes I wanna call you Bazen sana seslenmek istiyorum But I know you won't be there Ama orda olmayacağını biliyorum O hh I'm sorry for blaming you Seni suçladığım için üzgünüm For everything I just couldn't do Henüz yapamadığım her şey için de And I've hurt myself by hurting you Ve seni inciterek incittim kendimi de Some days I feel broke inside but I won't admit Kimi gün içim burkuluyor ama itiraf etmiyorum Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss Bazen saklanmak istiyorum sadece,çünkü özlediğim sensin And it's so hard to say goodbye Ve elveda demek öyle zor ki When it comes to this, ooo h Sıra ona geldiğinde Would you tell me I was wrong? Yanıldığımı söyler miydin Would you help me understand? Anlamama yardım eder miydin Are you looking down upon me? Beni küçümsüyor musun Are you proud of who I am? Yoksa kim olduğumla gurur mu duyuyorsun There's nothing I wouldn't do Yapmayacağım hiçbir şey yok To have just one more chance Bir şans daha kazanmak için To look into your eyes Gözlerine bakmak için And see you looking back Ve karşılık verdiğini görmek için O hh I'm sorry for blaming you Seni suçladığım için üzgünüm For everything I just couldn't do Henüz yapmadığım her şey için de And I've hurt myself, o hh Ve incittim kendimi de If I had just one more day Bir tek günüm daha olsaydı I would tell you how much that I've missed you Seni ne çok özlediğimi söylerdim Since you've been away Gittiğinden beri Oo h, it's dangerous Bu çok tehlikeli It's so out of line Ve uygunsuz da To try and turn back time Denemek ve zamanı geri çevirmek I'm sorry for blaming you Seni suçladığım için üzgünüm For everything I just couldn't do Henüz yapmadığım her şey için de And I've hurt myself by hurting you Ve seni inciterek incittim kendimi de BiTANESiNE..... aynı yerde yanlış zamanda aynı sözleri kullanırdık ayrı anlamda.. anlaşabilirdik oysa ayrı sözlerle de olsa.. başka yerde.. doğru zamanda..
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 18
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgilinize Bir şarkı armağan edin I just wanted you to comfort me When I called you late last night you see I was falling into love Yes I was crashing into love Of all the words you said to me About "Life","The truth",and "Being free" Yeah you sang to me Oh how you sang to me Girl I live for how you make me feel So I question all this being real Cause I´m not afraid of love For the first time I´m not afraid of love This day seems made for you and me And you showed me what life needs to be Yeah you sang to me Oh you sang to me All the while you were in front of me I never realized I just can´t believe I didn´t see it in your eyes I didn´t see it I can´t believe it Oh but I feel it When you sing to me How I long to hear you sing beneath the clear blue skies And I promise you this time I´ll see it in your eyes I didn´t see it I can´t believe it Oh but I feel it When you sing to me Just to think you live inside of me I had no idea how this could be Now I´m crazy for your love Can´t believe I´m crazy for your love The words you said just sang to me And you showed me where I wanna be You sang to me Oh you sang to me All the while you were in front of me I never realized I just can´t believe I didn´t see it in your eyes I didn´t see it I can´t believe it Oh but I feel it When you sing to me How I long to hear you sing beneath the clear blue skies And I promise you this time I´ll see it in your eyes I didn´t see it I can´t believe it Oh but I feel it When you sing to me All the while you were in front of me I never realized I just can´t believe I didn´t see it in your eyes I didn´t see it I can´t believe it Oh but I feel it When you sing to me How I long to hear you sing beneath the clear blue skies And I promise you this time I´ll see it in your eyes I didn´t see it I can´t believe it Oh but I feel it When you sing to me MARC ANTHONY-YOU SANG TO ME Bebeğime...
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |