![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "Ah Oğlum-Müslüm Gürses" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ah Oğlum Evimizin güneşiydi gülüşün Fotoğraflar yerini tutmuyor oğlum Ah oğlum, ah oğlum Yıkanmadı gömleklerin Kokun gitmesin diye Montun asılı duruyor Duvarda hala Dönersen bir gün giyersin diye Ah oğlum, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah Oğlum Evimizin güneşiydi gülüşün Fotoğraflar yerini tutmuyor oğlum Ah oğlum, ah oğlum Yıkanmadı gömleklerin Kokun gitmesin diye Montun asılı duruyor Duvarda hala Dönersen bir gün giyersin diye Ah oğlum, ah oğlum Varsa bir ayıbın, günahın Paylaşırız, buradayız oğlum Babalar eksik gösterse de çok sever Dönmesen de bunu bil oğlum Ah oğlum, ah oğlum Murathan Mungan ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah Oğlum-Müslüm Gürses ''Babalar eksik gösterse de çok sever.'' Babacığım Seni Çok Seviyorum. ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |