![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "(büyük insan) yeni ve süpper bir şarkı" başlıklı konu görüntüleniyor, "hiç bir yorum yapmıyorum yapılacak bir yorum bulamıyorum... olmadığından değil bu şarkı için kifayetsiz kalacağını zannediyorum...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | (büyük insan) yeni ve süpper bir şarkı hiç bir yorum yapmıyorum yapılacak bir yorum bulamıyorum... olmadığından değil bu şarkı için kifayetsiz kalacağını zannediyorum. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: (büyük insan) yeni ve süpper bir şarkı dün gece geç vakit bu şarkıyı foruma ekledim.. geç vakit koyduğum için kimse görmedi sanırım.. Konu Mevt tarafından (19-04-2008 Saat 09:24 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (büyük insan) yeni ve süpper bir şarkı şarkı gökhan türkmene ait bende vardı bu her gün dinlerim video konusunda güzel ama çok ta beni alıp götürmedi doğrusu
__________________ |
| | |
| | |