FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Müzik

Zen (Şerefe)

Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "Zen (Şerefe)" başlıklı konu görüntüleniyor, "yaw şarkı güzel müzik çok ritmik hoş ama kadın daha güzel nası hasta kaldım anlatamam ayrıca sonradan öğrendim bu güzel bayan ferhat göçerin cennet şarkısınında söz yazarıymış. http://www.youtube.com/watch?v=..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-02-2008, 07:39 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Zen (Şerefe)

yaw şarkı güzel müzik çok ritmik hoş ama kadın daha güzel nası hasta kaldım anlatamam
ayrıca sonradan öğrendim bu güzel bayan ferhat göçerin cennet şarkısınında söz yazarıymış.

http://www.youtube.com/watch?v=

Konu Mevt tarafından (26-02-2008 Saat 10:17 PM ) değiştirilmiştir..
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 26-02-2008, 08:04 PM   #2
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek
Cevap: Zen (Şerefe)

Alıntı:
gavs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaw şarkı güzel müzik çok ritmik hoş ama kadın daha güzel nası hasta kaldım anlatamam

sen bu ısden ıyı anlıosun hasta olunmıyacak gıbı degılkı
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:11 AM .