FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Müzik

Buyrun benim kayıdım =)

Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "Buyrun benim kayıdım =)" başlıklı konu görüntüleniyor, "davulcu olmama ramen vokal yapmayı çok seviyorum kendime bir mikrofon aldım gitarımı bağlayıp şu ufak kayıdı yaptım . kendi başıma evde yaptığım ilk kayıt test amaçlıda olsa hoşuma gitti sizinle ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2008, 08:00 PM   #1
Yeni Kayıt

yaprakgil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

yaprakgil will become famous soon enough
Buyrun benim kayıdım =)

davulcu olmama ramen vokal yapmayı çok seviyorum kendime bir mikrofon aldım gitarımı bağlayıp şu ufak kayıdı yaptım . kendi başıma evde yaptığım ilk kayıt test amaçlıda olsa hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim =)

parça Dyin' Ain't Much of a Livin' Bon Jovi ye ait ve benim için yeri çok farklı olan bir parça

kayıda bu linkten ulaşabilirsiniz

http://www.sendspace.com/file/afi1jq'>http://www.sendspace.com/file/afi1jq</a>
yaprakgil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 21-02-2008, 08:03 PM   #2
Yeni Kayıt

yaprakgil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

yaprakgil will become famous soon enough
Cevap: Buyrun benim kayıdım =)

Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!
yaprakgil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:09 AM .