FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Müzik

helldorado a drinking song

Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "helldorado a drinking song" başlıklı konu görüntüleniyor, "işte benim şarkım..en özel şarkım..bu şarkının üstüne anlattıklarına,bana hissettirdiklerine dair saatlerce yazılar yazabilirim..bi dinlemeye başladımmı akşama kadar dinlerim en az..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-02-2008, 11:39 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
helldorado a drinking song

işte benim şarkım..en özel şarkım..bu şarkının üstüne anlattıklarına,bana hissettirdiklerine dair saatlerce yazılar yazabilirim..bi dinlemeye başladımmı akşama kadar dinlerim en az

Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 30-05-2008, 12:36 AM   #2
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: helldorado a drinking song

ulan youtube adam olsaydında kapanmasaydın ama sana müstahak açılmayasın inşAllah

neyse benim şarkım zayi olmasın yaw son zamanlarda yine çok dinlenmeye başlandı zira milli takımımızın sponsorlarından ülker bu şarkının müziğini milli takımımıza uyarlamış iyi yapmış..

işte benim şarkımın sözlerinin anlamı ve dinleyiniz lütfen size armağan ediyorum
Video - helldorado - a drinking song - ?zlesene.com - Ücretsiz Video Payla??m Sitesi
Bir Şarkı İçiyorum

Hepiniz gelin, siz kanun kaçakları ve bihuzur atlılar,
Toplanın burada siz yabancılar
Gelip doldurun kadehlerinizi ve kaldırın havaya
İçelim haydi, dönmeyelim tahtaya

Bir daha olmaz, hayır bir daha asla, hayır bir daha asla

Karanlık yükseliyor, güneş alçalmaya devam
Ateşimiz yanıyor, rüzgâr haykırmaya devam
Ne duruyorsunuz, doldurun kadehlerinizi, hazırlanın kavgaya
Haydi dikelim kadehleri ve atları sürelim akşama

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:16 PM .