![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "helldorado a drinking song" başlıklı konu görüntüleniyor, "işte benim şarkım..en özel şarkım..bu şarkının üstüne anlattıklarına,bana hissettirdiklerine dair saatlerce yazılar yazabilirim..bi dinlemeye başladımmı akşama kadar dinlerim en az..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | helldorado a drinking song işte benim şarkım..en özel şarkım..bu şarkının üstüne anlattıklarına,bana hissettirdiklerine dair saatlerce yazılar yazabilirim..bi dinlemeye başladımmı akşama kadar dinlerim en az |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: helldorado a drinking song ulan youtube adam olsaydında kapanmasaydın ama sana müstahak açılmayasın inşAllah ![]() neyse benim şarkım zayi olmasın yaw son zamanlarda yine çok dinlenmeye başlandı zira milli takımımızın sponsorlarından ülker bu şarkının müziğini milli takımımıza uyarlamış iyi yapmış.. işte benim şarkımın sözlerinin anlamı ve dinleyiniz lütfen size armağan ediyorum ![]() Video - helldorado - a drinking song - ?zlesene.com - Ücretsiz Video Payla??m Sitesi Bir Şarkı İçiyorum Hepiniz gelin, siz kanun kaçakları ve bihuzur atlılar, Toplanın burada siz yabancılar Gelip doldurun kadehlerinizi ve kaldırın havaya İçelim haydi, dönmeyelim tahtaya Bir daha olmaz, hayır bir daha asla, hayır bir daha asla Bir daha olmaz, hayır bir daha asla, hayır bir daha asla Karanlık yükseliyor, güneş alçalmaya devam Ateşimiz yanıyor, rüzgâr haykırmaya devam Ne duruyorsunuz, doldurun kadehlerinizi, hazırlanın kavgaya Haydi dikelim kadehleri ve atları sürelim akşama Bir daha olmaz, hayır bir daha asla, hayır bir daha asla Bir daha olmaz, hayır bir daha asla, hayır bir daha asla
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | |