![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "çılgın döngü" başlıklı konu görüntüleniyor, "dan balan: crazy loop:çılgın döngü. son zamanlarda dinlediğim en hareketli ve güzel şarkı şarkı sözlerinin anlamlarını öğrenmek için google defalarca değişik kelimelerle giriş yaptım ama nafile bulamadım.bu arada dikkatimi çekti ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | çılgın döngü dan balan: crazy loop:çılgın döngü. son zamanlarda dinlediğim en hareketli ve güzel şarkı şarkı sözlerinin anlamlarını öğrenmek için google defalarca değişik kelimelerle giriş yaptım ama nafile bulamadım.bu arada dikkatimi çekti google'a çılgın döngü yazıp aratmaya başlattığınızda hiçbir sonuç çıkmıyor yani çılgın döngü başlıklı hiçbir yazı yok bende başlığı bu yüzden çılgın döngü yaptım nasılsa şarkının adı buna yakın yani ben öyle zannediyorum. iyi dinlemeler çok keyifli bir şarkı hakikaten http://www.youtube.com/watch?v= |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |