![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Müzik forumu içinde "Gitar dersleri (video)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gitar Dersleri - 2/4 Ritim Gitar Dersleri - 3/4 Ritim Gitar Dersleri - 4/4 Rock Ritimi Gitar Dersleri (Minor Akor Eğitimi) Üstad Hasan Cihat Örter'le Herkes Gitar Çalabilir Guitar rythim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitar dersleri (video) Gitar Dersleri - 2/4 Ritim Gitar Dersleri - 3/4 Ritim Gitar Dersleri - 4/4 Rock Ritimi Gitar Dersleri (Minor Akor Eğitimi) Üstad Hasan Cihat Örter'le Herkes Gitar Çalabilir Guitar rythim Sevda Çiçeği Nasıl Çalınır? gitar dersi bolero ritmi Alıntıdır. Dersleri hazırlayıp Youtube de yayınlayan arkadaslara tesekkur ediyoruz
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gitar dersleri (video) Gitar eğitimi ve online gitar dersleri hakkında öğrenciyi bilgilendirme DIGER VIDEOLARI BU ADRESTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |