![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Dert Köşesi (güzin abla) forumu içinde "Herkes sessiz olmamdan şikayetçi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkese mrb ben Kübra Uşaklıyım 12 yaşındayım.Herkes benim sessiz birisi olmamdaan çok şikayetçi özeelikle öğretmenlerim sınıfta herkesin sesi çıkıyo bi tek benimki çıkmıyo üstelikte çok ses çıkardıkları için onlara susar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Herkes sessiz olmamdan şikayetçi Herkese mrb ben Kübra Uşaklıyım 12 yaşındayım.Herkes benim sessiz birisi olmamdaan çok şikayetçi özeelikle öğretmenlerim sınıfta herkesin sesi çıkıyo bi tek benimki çıkmıyo üstelikte çok ses çıkardıkları için onlara susar mısınız? dediğimde sende konuş cewabını alıyorum ben konuşmayı ve çok ses sewmiyorum ne yapabilirim ki?? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi Merhaba Kübra'cım , snein yaşlarında iken ben de senin gibi sessiz bir kızcağızdım ama zaman içerisinde yaşadıklarım , öğrendiklerim , girdiğim ortamlar ve ilerleyen yaşımn beni daha aktif biri olmaya zorladı . Aslına bakarsan sınıfta zaten sessiz durmak gerekir yani doğru olan snein yaptığın ( en azından ben öğrenci iken öyle idi ::) Zamanla özgüven kazanıldıkça ve her konuda konuşacak bilgi birikimi oluştukça zaten isteseler de susmazsın canım .) ama şimdi bunu çok fazla dert etme lütfen. Geçici bir dönem olduğunu ben biliyorum , sen de bana inan. Öperim yanaklarından .
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi Herşey için tşk ederim ablacığım bende seni öpüyorum |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi aynı tür şeyleri zamanında bende yaşadım.Ama yaşım şu anda 20 ve ben hala sessiz biriyim bazı ortamlar beni her ne kadar konuşkan birisi olmaya zorlasada olduğumdan farklı görünemiyorum.Merak etme yaşın henüz küçük olduğu için (fazla değil ama) bu tür şeyleri yaşaman normal.Büyüdüğünde de aynı şeyleri yaşayacaksın ama bu sefer etrafındakilerin sana bakış açısı değişecek...Bu durumlara alışsan iyi edersin.
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi Alıntı:
merhaba kübra cım ilk önce bunu kendine dert olarak anlatma madem buraya paylaşmışsın çeşitli önerilere açıksın. eğitim döneminde genelde ders dinleyen öğrenciler arkadaşları tarafından garip kanıksanır bu biraz çekilmezlikten kaynaklı.öğretmenlerine gelince sorduklarına; bildiğin cevapları yada bilemediğin cevapları mutlaka sun.düşüncelerini öğrensin yanlışsa düzeltsin hayatım bizim görevimiz bu çekinme.gelelim arkadaşlarını uyarmana evet bu doğru bir yaklaşım yol göstermen ama maden hoş karşılanmıyor bırakta onu öğretmen uyarsın..ok?? | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Ortaanadoludan kuzey Avrupaya uzanan bir yol
Blog Mesajları: 15
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 284 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi Merhaba, ben de sessiz cocuklardanim. Sosyal danisman olarak calisiyorum. Bir grup konusmasinda supervisor ile ayni konuyu konustugumuzda sunu sordu: - sen istedigin gibi biri olsaydin, nasil biri olurdun? - Ben ise cana yakin, konuskan, herkesle iyi anlasan, saka yapan, gülen ve güldüren biri olmak istedigimi söyledim. bu konusmalarin sonucunda asil sorunun benim sessiz olmam degil, bana nasil olmam gerektigini söyleyenlerin sorunu yarattigi ortaya cikti. Insanlar dogustan genetik olarak disaacik ya da ice kapanik olrak belirlenirler. Bunu toplum aile ve yasadiklarin biraz degistirebilse de tamamen degistiremez. Bazi insanlar kendi iclerinde, kendi ic dünyalarinda memnundurlar. Onlar icin disari cikmak, gezmek eglenmek hos bir sey degil, hatta büyük bir sorundur. Sen daha 12 yasindasin, daha kisligin olusma asamasinda. Seni elestirenler büyük yanlislik yapiyorlar. Eger sen memnunsan kimseye kulak asma, böylesi senin icin en iyisi. Ama seni bu durum rahatsiz ediyorsa o zaman neden rahatsiz ettigini buraya yazmaya calis. Icindekileri döktükce rahatlayacaksin... ISI |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 845 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi söz gümüs is sükut altidir düsünerek konusulmali elbette konusmali |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 7532 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi Yaşın ilerledikçe yada zaman geçtikçe açılırsın hiç muhabbet etmemen biraz eksiklik belki çekiniyosundur.. Ama bunlarıda zamanla atacaksındır.. Zamanı geldiğinde sen istemesende ne kadar çekinirsen çekin konuşmayı sevmesende kendini muhabbetin ortasında bulursun ama hiç konuşmuyorsan kendin gibi birilerini bul etrafında o tür insanlar bulursan yavaş yavaş konuşmaya başlarsın... Bu konuda acele etmene gerekte yok |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8666 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi Alıntı:
hakkını yedırme..konusman gereken yerde konus susacagın yerde de sus bıtanem sevgıyle öpuyorum | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |