FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Dert Köşesi (güzin abla)

Herkes sessiz olmamdan şikayetçi

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Dert Köşesi (güzin abla) forumu içinde "Herkes sessiz olmamdan şikayetçi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkese mrb ben Kübra Uşaklıyım 12 yaşındayım.Herkes benim sessiz birisi olmamdaan çok şikayetçi özeelikle öğretmenlerim sınıfta herkesin sesi çıkıyo bi tek benimki çıkmıyo üstelikte çok ses çıkardıkları için onlara susar ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-07-2008, 12:09 AM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Kübra_64 is on a distinguished road
Herkes sessiz olmamdan şikayetçi

Herkese mrb ben Kübra Uşaklıyım 12 yaşındayım.Herkes benim sessiz birisi olmamdaan çok şikayetçi özeelikle öğretmenlerim sınıfta herkesin sesi çıkıyo bi tek benimki çıkmıyo üstelikte çok ses çıkardıkları için onlara susar mısınız? dediğimde sende konuş cewabını alıyorum ben konuşmayı ve çok ses sewmiyorum ne yapabilirim ki??
Kübra_64 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 14-07-2008, 11:41 AM   #2
Yeni Kayıt

marjane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
göz görmeyince gönül unutur

marjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isimmarjane bilinen bir isim
Cevap: Herkes sessiz olmamdan şikayetçi

Merhaba Kübra'cım , snein yaşlarında iken ben de senin gibi sessiz bir kızcağızdım ama zaman içerisinde yaşadıklarım , öğrendiklerim , girdiğim ortamlar ve ilerleyen yaşımn beni daha aktif biri olmaya zorladı . Aslına bakarsan sınıfta zaten sessiz durmak gerekir yani doğru olan snein yaptığın ( en azından ben öğrenci iken öyle idi ::) Zamanla özgüven kazanıldıkça ve her konuda konuşacak bilgi birikimi oluştukça zaten isteseler de susmazsın canım .) ama şimdi bunu çok fazla dert etme lütfen. Geçici bir dönem olduğunu ben biliyorum , sen de bana inan. Öperim yanaklarından .
Alt 14-07-2008, 05:57 PM   #3
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Kübra_64 is on a distinguished road

Herşey için tşk ederim ablacığım bende seni öpüyorum
Kübra_64 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 14-07-2008, 07:36 PM   #4
Uye

karaca10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafanda binbir planla gömerler bi gün...

karaca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli biri

aynı tür şeyleri zamanında bende yaşadım.Ama yaşım şu anda 20 ve ben hala sessiz biriyim bazı ortamlar beni her ne kadar konuşkan birisi olmaya zorlasada olduğumdan farklı görünemiyorum.Merak etme yaşın henüz küçük olduğu için (fazla değil ama) bu tür şeyleri yaşaman normal.Büyüdüğünde de aynı şeyleri yaşayacaksın ama bu sefer etrafındakilerin sana bakış açısı değişecek...Bu durumlara alışsan iyi edersin.
Alt 14-07-2008, 09:19 PM   #5
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

Alıntı:
Kübra_64´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese mrb ben Kübra Uşaklıyım 12 yaşındayım.Herkes benim sessiz birisi olmamdaan çok şikayetçi özeelikle öğretmenlerim sınıfta herkesin sesi çıkıyo bi tek benimki çıkmıyo üstelikte çok ses çıkardıkları için onlara susar mısınız? dediğimde sende konuş cewabını alıyorum ben konuşmayı ve çok ses sewmiyorum ne yapabilirim ki??
(güzin abla değilim ama dayanamadım kızmasın güzin teyze..)
merhaba kübra cım ilk önce bunu kendine dert olarak anlatma madem buraya paylaşmışsın çeşitli önerilere açıksın.
eğitim döneminde genelde ders dinleyen öğrenciler arkadaşları tarafından garip kanıksanır bu biraz çekilmezlikten kaynaklı.öğretmenlerine gelince sorduklarına; bildiğin cevapları yada bilemediğin cevapları mutlaka sun.düşüncelerini öğrensin yanlışsa düzeltsin hayatım bizim görevimiz bu çekinme.gelelim arkadaşlarını uyarmana evet bu doğru bir yaklaşım yol göstermen ama maden hoş karşılanmıyor bırakta onu öğretmen uyarsın..ok??
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-07-2008, 08:50 AM   #6
Yeni Kayıt
"Dogan gün neyler, neylerse Güzel eyler" Yasar Kemal

Blog Mesajları: 15
ISI_mail kıymetli bir taşISI_mail kıymetli bir taşISI_mail kıymetli bir taş

Merhaba,
ben de sessiz cocuklardanim. Sosyal danisman olarak calisiyorum. Bir grup konusmasinda supervisor ile ayni konuyu konustugumuzda sunu sordu:
- sen istedigin gibi biri olsaydin, nasil biri olurdun?
- Ben ise cana yakin, konuskan, herkesle iyi anlasan, saka yapan, gülen ve güldüren biri olmak istedigimi söyledim.

bu konusmalarin sonucunda asil sorunun benim sessiz olmam degil, bana nasil olmam gerektigini söyleyenlerin sorunu yarattigi ortaya cikti.

Insanlar dogustan genetik olarak disaacik ya da ice kapanik olrak belirlenirler. Bunu toplum aile ve yasadiklarin biraz degistirebilse de tamamen degistiremez. Bazi insanlar kendi iclerinde, kendi ic dünyalarinda memnundurlar. Onlar icin disari cikmak, gezmek eglenmek hos bir sey degil, hatta büyük bir sorundur.

Sen daha 12 yasindasin, daha kisligin olusma asamasinda. Seni elestirenler büyük yanlislik yapiyorlar. Eger sen memnunsan kimseye kulak asma, böylesi senin icin en iyisi. Ama seni bu durum rahatsiz ediyorsa o zaman neden rahatsiz ettigini buraya yazmaya calis. Icindekileri döktükce rahatlayacaksin...

ISI
ISI_mail isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-07-2008, 03:30 PM   #7
Uye

kirmizigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kirmizigül gözlemlemek için görkemli birikirmizigül gözlemlemek için görkemli birikirmizigül gözlemlemek için görkemli birikirmizigül gözlemlemek için görkemli birikirmizigül gözlemlemek için görkemli birikirmizigül gözlemlemek için görkemli birikirmizigül gözlemlemek için görkemli biri

söz gümüs is sükut altidir düsünerek konusulmali elbette konusmali
kirmizigül isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-07-2008, 08:13 PM   #8
Banned
SUPERMEYDAN

Blog Mesajları: 11
pusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyor
pusucukurt - MSN üzeri Mesaj gönder

Yaşın ilerledikçe yada zaman geçtikçe açılırsın hiç muhabbet etmemen biraz eksiklik belki çekiniyosundur.. Ama bunlarıda zamanla atacaksındır.. Zamanı geldiğinde sen istemesende ne kadar çekinirsen çekin konuşmayı sevmesende kendini muhabbetin ortasında bulursun ama hiç konuşmuyorsan kendin gibi birilerini bul etrafında o tür insanlar bulursan yavaş yavaş konuşmaya başlarsın...

Bu konuda acele etmene gerekte yok
pusucukurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-08-2008, 09:15 AM   #9
Uye

Eftelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir yalan, hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman, en kötü gerçekten daha kötüdür.

Blog Mesajları: 4
Eftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyor

Alıntı:
Kübra_64´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benım..benım de senın yasında bır oğlum var..arkadaslarının dedıklerıne kulak asma ama ıcıne de kapanık olma..her yerde hakkını savun ve hıcbırzaman altta kalma
hakkını yedırme..konusman gereken yerde konus susacagın yerde de sus bıtanem sevgıyle öpuyorum
Eftelya isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil