![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Dert Köşesi (güzin abla) forumu içinde "benim derdim basimda neyapcami bilmiyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: selinim ´isimli üyeden Alıntı kendini üzmemeli ve sabırlı olmasılısın sevdiğin için savaşmalı onu tekrar kazanmak için uğraşmalısın ama sevginden eminsen . eğer oda seni gerçekten seviyosa sana bu şansı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: benim derdim basimda neyapcami bilmiyorum Alıntı:
8. Foruma mesaj gönderirken; boş mesaj göndermek, arka arkaya birden fazla mesaj göndermek,yani flod yapmak yasak. Selinimm yazıcağın artı mesajların varsa edıt tuşunu kullan ve yazını öyle yaz üst üste mesaj yazmana gerek yok.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: benim derdim basimda neyapcami bilmiyorum hallettin mi nişanlınla sorunlarını |
| | |
| | #43 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: benim derdim basimda neyapcami bilmiyorum MERHABA Arkadaşım ilk öncelikle sana hayatında başarılarb ve mutluluklar dilerin nişanlınla olan sorunların gayet normal aranızda mesafe olması nedeninden dolayı birbirinize çok iyi tanıyamıyor ve tavırlarınız birbirinize ters düşebilir bunun için daha anlayışlı ve kırıcı olmamanız lazım maddi durum konusunda sıkıntı yapmayın her şey para değil elbette her istediğinizde birbirinizi göremeye bilirsiniz nişanlının hafta sonları tatil yapmak dinlenmek istemesi gayet normal 1 hafta boyunca çalışmak kolay değil anlaman lazım bence bunun en kısa çözüm yolu evlenmenizdir Siz mutluluğa giden yolda bir an önce adımlar atmaya karar verin bence
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |